alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Klær · Rosa

 
[270]
1 / 6
Sideav 6

Farg dagen med rosa klær

I tilfelle du ikke allerede har sett det, så har vi et lekkert utvalg av rosa klær. Enten du ser etter hele joggedrakter, t-skjorter eller annet treningstøy, er det noe i rosa til deg. Du kan velge mellom en dus, dempet rosafarge og en knall som roper ut. Med hvite 3-Stripes på sidene er klassikeren på plass. Du trenger ikke velge mellom stil og komfort, du finner begge deler i vårt utvalg av rosa klær. Her er det alt fra ytterjakker til t-skjorter og badetøy.

Stilige rosa joggedresser

Finn deg en rosa joggedress i utvalget av høye halser, treningsjakker med glidelåser eller topper med hetter. En hette er super på kjølige kvelder, mens en treningsjakke med glidelås lar deg enkelt kaste den av når du har varmet opp nok. Sånn sett er lag på lag en smart løsning for deg som trener, så snart du blir kald igjen tar du den bare på igjen. Velg en varmere genser hvis du trenger mer varme. Her er det mye å velge mellom og skal du ha lag på lag, er det lurt med en litt stor som går over treningstøyet.

Laget av det beste materialet

Enten du velger deg fin rosa joggedress i resirkulert polyester-fleece eller du velger praktiske klær av mykeste bomull, er klærne laget av de aller beste tekstiler. Ribbestrikkede kanter som på mansjetter, i halsen og i midjen, er detaljer som gjør klærne praktiske når du vil trene. I tillegg drar du fordel av at vi har lyttet til kravstore atleter når vi innovativt videreutvikler våre klær og sko. Hurtigtørkende og fuktkontrollerende materialer brukes i flere av treningsklærne, slik at du holder deg tørr hele treningen gjennom. Finn deg noen rosa treningsklær og du er klar for en hard treningsøkt du også.