alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vanntette klær

 
[112]
1 / 3
Sideav 3

Vanntette klær som får deg ut uansett vær 

Det er godt å komme seg ut uansett vær og sesong, og forskjellige aktiviteter både sommer som vinter krever ofte et vanntett plagg eller to. I utvalget vårt finner du plagg som kan redde søndagsturen, laksefisket, hytteturen på fjellet og lange dager i alpinbakken. Vi har et bredt utvalg av klær som vil holde kroppen tørr, varm og behagelig, enten man vasser i vann, rusler i snødekte fjell eller tar joggeturen i ruskete vær. Det er viktig å komme seg ut, og de fleste vet at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. 

Vanntette plagg som gjør det mulig å yte 

Hos adidas finner du vanntette jakker, bukser, selebukser, parkaser, skibukser, shortser, vester, snowboardplagg, tights og sports-BH-er – alt som skal til for maksimal komfort og ytelse, både i hverdagen og under morsomme, sportslige aktiviteter. Det er ingenting som kan stoppe deg med adidas sine vanntette plagg. Barna og hunden må ut å lufte seg, og litt frisk luft har aldri vært å forakte for noen av oss, så lenge en holder seg varm og tørr. I utvalget vårt finner du vanntette klær som både isolerer, lufter og sørger for maksimal ytelse under treningsøkter, lek, snømåking, plasking i dammer og familieturer utendørs. Og for deg som synes det er kjekt med kombinasjonsplagg, har vi også allværsjakker, fint for både deg og skapplassen. 

Teknologier som sørger for komfort under aktivitet 

Hos adidas finner du de mest attraktive plaggene, som sørger for den største komfort under favorittaktivitetene dine. Vi har en mengde vanntette klær laget med teknologien RAIN.RDY-, GORE-TEX®- og TERREX-teknologier og tekstiler som sørger for at du slår de hardbarka elementene på vei til fjelltoppen, i jakten på den største laksen eller i landingen av en perfekt Cork på hoppet i bakken. Bla deg gjennom utvalget vårt av vanntette plagg, slik at du kan komme deg ut og nyte hva den norske naturen har å by på!