alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lette jakker

 
[471]
1 / 10
Sideav 10

Kle deg med stil i en lett jakke

Enklere blir det ikke å holde stilen enn å ta på seg en lett jakke fra adidas. Lette jakker kommer i alt fra et tidløst klassisk design til de mer moderne. Alle sammen har en egenvekt som gjør at de er lette å pakke med seg og at du nesten ikke kjenner dem når du har dem på deg. Ja, det er nesten utrolig og det er den innovative teknologien som ligger i materialene som gjør det mulig. Vevd fibre, vevd polyester eller lette dunfjær gir jakkene en egenvekt du knapt har kjent maken til.

Tørr hele veien fra a til b

Ingenting er diggere enn å gå gjennom regnet og fortsatt være like tørr på den andre siden. Enten du velger deg en regnjakke eller en vannavstøtende jakke, så kan du også dele denne digge opplevelsen med oss. Jakkene holder deg tørr utenfra og inn, men også innenfra og ut gjennom å ventilere. Pustende tekstiler og luftig fôr hjelper til med å holde fukten under kontroll, dermed kan du gå tørr til jobben eller legge bak deg noen kilometer under løpeskoene.

Ta med deg det du trenger

Skal du ut for å legge bak deg noen kilometer, er det ikke sikkert at det er så mye du trenger å ha med deg, men det er greit med innerlommer eller lommer med glidelås der du kan oppbevare tingene dine trygt. De fleste jakkene har en lomme til mobilen med uttak til ledninger slik at du kan lytte taktfast til musikken din når du jogger eller løper. Eller kanskje har du en podkast som du lytter til på tur. Detaljer som fôr bak glidelåsen, mulighet for å stramme inn mansjettene og hetten, flere lommer og egen mobillomme, gjør jakkene til mye mer enn en tidløs stil.