alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Lommebøker

 
[5]

Praktiske og stilfulle lommebøker fra adidas

Det er vanskelig å leve uten lommebøker. Dette praktiske tilbehøret brukes til å oppbevare penger, viktige kort og kanskje bilder av dem du er glad i. Lommebøker er en helt essensiell del av tilbehøret i hverdagen, og det er et accessoir som virkelig kan brukes til å reflektere din personlige stil. De siste årene har lommebøkene blitt stadig mer moteriktige og stilige, og hos adidas vil du helt sikkert finne en variant som faller i smak. Med den klassiske adidas-logoen eller 3-Stripes design vil du uttrykke en avslappet og sporty look hver gang du tar ut kortet eller henter noen kronestykker. Hvis du velger en lommebok fra adidas, kan du for eksempel finne en lommebok som er laget av enkeltvevet 100 % resirkulert polyester og med seddelrom, gjennomsiktig ID-lomme, myntlomme med glidelås og flere kortlommer. Lommebøkene lukkes med glidelås, slik at du slipper å bekymre deg for at innholdet faller ut.

Tilbehør fra adidas med stil

I dag finnes det en rekke lommebøker som er store nok til at du får plass til det aller viktigste. Med en slik lommebok trenger du faktisk ikke å ha med deg veske. Dermed er det spesielt viktig at lommeboken reflekterer din personlige stil, og en lommebok fra adidas kan garantert gjøre nettopp dette. I tillegg er disse lommebøkene svært slitesterke og av høy kvalitet, slik du kan være sikker på at du kan ha den lenge. Velg det designet som passer best til deg, og bruk den som en veske eller legg den opp i en veske – alt etter hvor mye du trenger å ha med deg. En lommebok fra adidas er også en perfekt gave til en du er glad i, så hvorfor ikke gi den i gave til din kjære med et bilde av deg selv på innsiden? Vi er sikre på at gaven kommer til å falle i smak!