alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Loungewear

 
[243]
Før over litt motivasjon på hjemmekontoen med et påfyll av loungewear til garderoben. Superkomfortable joggebukser, avslappede tights og oversized hettegensere fra adidas står på menyen!
1 / 6
Sideav 6

Avslappet stil med det lille ekstra

I utvalget av avslappet loungewear fra adidas finner du blant annet klassiske tights med 3-Stripes nedover benet, og stilige gensere med fotballestetikk og subtile vink til 90-tallsmoten. Kombiner plagg med den ikoniske adidas-looken – med detaljer som 3-Stripes og Trefoil-logoen – og moderne uttrykk med grafikk, spenstige farger og inspirerende detaljer, som til sammen utgjør en avslappet stil med det lille ekstra.

Grenseløs hverdagsstil med adidas

For deg som er ute etter en avslappet stil hvor grensene mellom jobb-, hverdags- og treningsklær er uklare, finner du et stort utvalg loungewear – som inspirerende innslag som vide bukser i sateng, pene sports-BH-er og elegante plagg fra adidas by Stella McCartney-kolleksjonen. Sett prikken over i-en med en klassisk adilette.

Definer kleskoden på hjemmekontoret med loungewear fra adidas

På hjemmekontoret gjelder ikke de samme reglene som i åpne kontorlandskap. Her er det du som er sjef – på godt og vondt. Småprat over kaffemaskinen erstattes med et ekstra ansvar for å få jobben gjort og en frihet til å fylle dagen slik det passer deg. Dette innebærer muligheten til å ta treningspauser, kaffepauser og pauser på sofaen eller i sola. Og det gir deg muligheten til å være sjef over din egen kleskode!

Loungewear gjennom hele dagen

En soleklar fordel ved å jobbe hjemmefra er at det er enkelt å integrere trening i pausene. Å planlegge trening i en kontorbasert jobbhverdag er ikke på langt nær så enkelt som når du har hjemmekontor. Du kan nemlig forberede deg mentalt på treningspausen allerede fra morgenen av ved å hoppe rett i treningsklærne, eller ved å legge inn små treningsøkter fordelt over hele arbeidsdagen. Med treningsinspirert loungewear fra adidas er mulighetene mange.