alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Luer og beanies

 
[39]
Daily Beanie SvartDaily Beanie Svart

Daily Beanie

Sportswear

Y-3 Knitted Lue SvartY-3 Knitted Lue Svart

Y-3 Knitted Lue

Y-3

Y-3 Lue SvartY-3 Lue Svart

Y-3 Lue

Y-3

Y-3 Knitted Lue GråY-3 Knitted Lue Grå

Y-3 Knitted Lue

Y-3

High Beanie GråHigh Beanie Grå

High Beanie

Sportswear

Logo Beanie SvartLogo Beanie Svart

Logo Beanie

Sportswear

Hold deg varm med stilige luer og beanies fra adidas

Enten du skal på trening eller du skal rocke den siste gatemoten, er adidas luer et must i garderoben. adidas har alt fra luer og beanies til fleeceluer og vinterluer. Felles for dem alle er en sporty stil og avanserte egenskaper. Du kan for eksempel velge beanies i nøytral farge, men med synlig Trefoil som fremhever en urban og edgy stil. Gå for en kul adidas lue med fleecefôr for å bevare varmen. Fordelen med fleece er at materialet er svært behagelig i bruk, uten at det klør.

Hold varmen når du trener ute

Det er viktig med riktig klær og utstyr når du trener ute. Ikke bare skal du holde deg varm og tørr, men du bør heller ikke bli altfor varm og svett. Vi anbefaler at du kler deg lagvis og bruker utstyr og plagg som er enkle å ta av og på. adidas luer er et godt eksempel på dette. På en kjølig og overskyet dag kan det være greit å ha en lue på seg i begynnelsen, og du kan heller kaste den til siden når du begynner å bli svett. Det er dessuten et must med en lue når du skal stå på langrenn eller gå i fjellet på vinterstid.

Het gatemote ved kalde temperaturer

Du trenger ikke å la stilen din kjølne selv om gradestokken kryper nedover. Beanies er det ultimate tilbehøret for deg som elsker gatemote og forstår hvor viktig detaljene i antrekket er. Den rette luen kan heve looken din til et helt nytt nivå. Menn som vil holde antrekket hot om vinteren kan kombinere en vinterlue med fôret skinnjakke, jeans og en elegant genser. Det er dessuten superkult for kvinner å bruke beanies sammen med skjørt, hettegenser og boots. Slå deg løs og eksperimenter litt, for eksempel ved å bruke en fargerik lue med et helsvart antrekk eller en diskré lue sammen med prangende klær.