adidas
Gratis levering over kr450*
30 dagers gratis retur
Velg mellom mer enn 7000 produkter

adidas luer

(8 Produkter)

LUER FRA ADIDAS

Luer fra adidas finnes i alle former og stiler – fra treningsspesifikke luer og varme luer med løpeoptimalisert teknologi, til komfortable hverdagsluer. Avhengig av hva du er ute etter, finner du det du trenger i nettbutikken til adidas. Her er noen eksempler på det du finner av luer fra adidas:
  • Rugbyluer: All Blacks-luen tar sin inspirasjon fra det populære laget fra New Zealand, og fronter dermed også den berømte sølvbregnen. Den elastiske fleece-blandingen og Climaheat-teknologien holder deg varm, mens det pustende stoffet bidrar til å holde deg tørr.
  • Climalite-luer: Luer med Climalite-teknologi er utviklet for intense treningsøkter, hvor teknologien sikrer at svetten transporteres bort fra huden. Se etter luer med refleksdetaljer for økt synlighet når du er ute.
  • Terrex-luer med Climawarm-teknologi: Terrex-luer med Climawarm-isolering sikrer at du holder deg varm og tørr under treningen under kalde forhold. Se etter luer med Climawarm-teknologi og innvendig fleece-lag og flatsømmer.
  • Fleece-luer: adidas har et stort utvalg av luer med innvendig eller dobbelt fleece-fôr som holder deg varm under kalde forhold. Den tøyelige tekstilen gir en tettsittende passform, og fleece-fôret sikrer komfortable uteaktiviteter. adidas by Stella McCartney-luene er laget av 75 % merinoull i tillegg til det innvendige fleece-laget.
  • Universale treningsluer: Størsteparten av luene fra adidas er utviklet for allsidig bruk, og de fleste passer godt til hverdagsbruk. Luene kommer i polyester, polyakryl eller bomullsmiks.
  • Pompom-luer: Den ultimate vinterluen kommer i form av pompom-luer fra adidas. Her er ribbestrikket kant, klassisk fasong og dusk på toppen en del av pakken. Disse luene passer like godt på banen som til uteaktiviteter i kulden.