alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Maxikjoler og maxiskjørt

 
[6]

Elegante og sporty maxikjoler og maxiskjørt til stilfulle damer

Elsker du feminin og rålekker gatemote? Da har du kommet til riktig sted for å kjøpe kjoler og skjørt. Det er lett å skjønne hvorfor så mange kvinner sverger til å maxikjoler og maxiskjørt om sommeren, selv om vi tør å påstå at disse fantastiske plaggene kan brukes året rundt. Takket være den fotside lengden, kan du lett hanskes med både pluss- og minusgrader ved å justere annet tilbehør. Plaggene er designet i typisk adidas-stil, hvor sporty funksjoner, snitt og materialer kombineres med trendy og stilfulle detaljer. Enkelte modeller er designet med ikoniske elementer som for eksempel 3-Stripes.

Det er enkelt å style maxi kjoler og maxi skjørt

Det kunne ikke ha vært enklere å tilpasse maxikjoler og maxiskjørt fra adidas til nettopp din individuelle stil. En maxi kjole er på mange måter et komplett antrekk i seg selv, og du trenger bare å variere fottøy og tilbehør som vesker for å style dem opp eller ned. Du skaper et avslappet, hverdagslig uttrykk ved å bruke kjolen med sandaler og en tøyveske. Når kvelden kommer og du er klar for fest, kan du bruke den samme kjolen med pumps, øreringer og en clutch for å skape en elegant look.

Et kult maxi skjørt er et must i garderoben

Maxi skjørt er spennende plagg som gir deg mange valgmuligheter i hverdagen. Du skaper fort et sporty, casual look ved å bruke skjørtet med en stram trikot bodysuit, caps på hodet og sneakers på beina. Det samme skjørtet kan styles opp ved å bruke den med høye hæler og en feminin, tettsittende bluse. Skjørtene er enkle å tilpasse etter vær og vind. Du holder varmen om vinteren ved å bruke varme ullgensere til skjørtet, mens om sommeren er det bare å kaste jakken og spasere rundt med skjørt og spagettitopp.