alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Mammaklær

 
[29]
Gratulerer, mamma! Svangerskapsklær fra adidas designes for å tilpasse seg kroppen din gjennom graviditeten. Fra støttende sports-BH-er til tights og stilige topper. Vi støtter duo-teamet ditt.

Stilige og sporty mammaklær for hele svangerskapsperioden

Det er ingen tvil om at svangerskapsperioden er en av de mest spennende og unike periodene i en kvinnes liv. Men etterhvert som magen vokser, er det også viktig at den kommende mor har plagg som gjør at hun føler seg både komfortabel og fin. Svangerskapsklær fra adidas kombinerer det moteriktige, stilige og trendy med komfort i en moderne kolleksjon med mammaklær til alle vordende mødre. Her finner du et bredt utvalg av alt fra treningstøy til en aktiv dag ute, hettegensere og behagelige bukser for en lat søndag hjemme, til søte kjoler og stilige buksedresser når du ønsker å pynte deg. Dermed er det ingen grunn til at du ikke skal føle deg like fin nå som før du ble gravid, og med de rette klærne blir mammaperioden ekstra hyggelig.

Svangerskapsklær du føler deg fin i

Er du invitert på fest og usikker på om du har noe i skapet som ser fint ut og ikke minst som passer over den stadig voksende magen? Fortvil ikke, for du har uendelig med muligheter til å finne et antrekk som garantert får deg til å skinne på den neste sosiale begivenheten du skal på. Gravide kvinner er noe av de flotteste som finnes, og med et stilig antrekk vil du garantert bli festens høydepunkt. Bruk gjerne lette, avkjølende og komfortable materialer om sommeren og varmere og mer solide stoffer om vinteren. Uansett hvilke mammaklær du velger, sørger adidas for at du får en avslappet stil med komfortable og moteriktige klær av høy kvalitet.

Velg klær som vokser med magen

I løpet av svangerskapet vokser magen for hver dag, og klærne du bruker i starten kan ofte bli for små mot slutten av svangerskapet. Derfor er det viktig at du skaffer deg mammaklær som kan vokse med magen, slik at du har god plass hele tiden. Velg elastiske linninger og overdeler med riktig snitt, gjerne med bånd under bysten som kan justeres etter behov og som fremhever magen din. Mange velger faktisk også å bruke mammaklærne sine etter svangerskapet er over, nettopp fordi de er så komfortable og stilige.