alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Menn · Grønn

 
[463]
Gazelle
The Parley Road Cycling BOA® Sko
Terrex Free Hiker GTX Hiking Sko
Graphic Camo T-skjorte
Camo Series Joggebukse
Mesh Tanktopp (unisex)
Polar Fleece Nature Print bukse
Adicolor Classics Primeblue SST Teningsjakke
Adicolor Classics Primeblue SST Treningsbukse
Adicolor Essentials Trefoil Bukse
ADI2000 Sko
Nizza
YEEZY BOOST 380 ADULTS
Designed for Gameday Full-Zip Jakke
Camo Series Shorts
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo T-skjorte
AEROREADY Designed for Movement T-skjorte
X Speedportal.3 Laceless Firm Ground Støvler
Adizero Adios Pro 2.0 Sko
Adizero Prime X Sko
X Speedportal.1 Firm Ground Fotballsko
Comfort Flex Cotton 3-Stripes Underbukse
Active Micro Flex Eco Boxer Underbukser, 3-pakning
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Ultimate365 Tapered Bukse
Run 60s 2.0 Sko
Lite Racer Rebold Sko
Adilette Clogs
Adilette Aqua Sandaler
Vulc Raid3r Skateboarding Sko
ZX 22 BOOST Sko
Terrex Agravic Flow 2.0 Trail Running Sko
Tobacco Gruen Sko
Adicolor ryggsekk
X Speedportal Pro Leggbeskyttere
Trefoil Baseball Caps
Essentials Logo Ryggsekk
Adizero Speed T-skjorte
X-City Bukse
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Very Short Length Colour Maze CLX Badeshorts
Ergo Tennisshorts
3-Stripes Cushioned Crew Sokker, 3 par
1 / 10
Sideav 10

Klær, sko og tilbehør i grønt til menn

Ofte har vi en farge som går igjen i garderoben, enten det er bevisst eller ubevisst. For mange er dette grønn – en farge som vi assosierer med natur og en balansert livsstil, og som vitner om en avslappet livsstil. Enten det er uttrykt gjennom pastellgrønne joggesko eller en mørkegrønn hettegenser med oversized adidas-trykk er det ingen tvil: Grønt er skjønt! Og uansett hva du er ute etter fra adidas – løpesko, joggebukser, fotballstrømper eller poloskjorter – kan du være sikker på at du kan finne det i grønt. Du finner alt du trenger av klær, sko og tilbehør i grønt til menn fra adidas i nettbutikken.

Grønne sko til menn fra adidas

Ser du etter klassiske adidas-sko i grønt? Du finner den ikoniske adilette-sandalen i dyp grønn, i tillegg til en rekke andre grønne sko til ulike formål, blant annet klatresko og løpesko – som Ozweego 3 i mintgrønn design. Denne arkivskatten fra 1998 er en kombinasjon av retrodrømmer og futuristiske designlinjer med Adiprene- og Adiprene+-demping i henholdsvis hæl og forfot. Ute etter en skikkelig statement-sko? Hva med en adidas x Dragonball-modell i knallfarger og en stilig Shenron-brodering på hælen eller basketskoen Pro Bounce? Topp stilen med sokker i grønt – fra ankelsokker til knestrømper og fotballstrømper.

Fra grønnblomstrede ryggsekker til neongrønne sko – klær og tilbehør i grønt til menn

Fotballstrømper, telefondeksler, golfshorts og utejakker – og alt der i mellom: Det skorter ikke på utvalget når det kommer til klær, sko og tilbehør i grønt til menn. Her finner du alt fra ryggsekker med grønn- og blåblomstret trykk via nedtonede poloskjorter og golfbukser, til retroinspirerte Originals-mobildeksler og -hettegensere i knallfarger. Du finner også klassiske klær, sko og tilbehør i grønt til menn i sjarmerende pastellgrønt og vatterte jakker i andedun og fjær, samt med vannavstøtende overflate.