alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Midiskjørt

 
[11]

Topp komfort, enestående stil: Midiskjørt for kvinner

Få plagg er like deilige som adidas midiskjørt på varme, men aktive sommerdager. Plaggene lages med et stilfullt design og svært gode egenskaper. Materialet puster godt og fjerner svette på et blunk, og du kan stole på at våre midi-skjørt for kvinner holder seg på plass under sprett og hopp. Se gjerne etter varianter med innebygd kompresjonstights for ekstra dekning og støtte. Dette er midi-skjørt som egner seg for løping og andre intensive treningsformer. Du kan bruke det samme skjørtet på både fjellturer og andre utendørsaktiviteter, samt når du skal henge med venner eller grille i hagen. Passformen på mange av løpeskjørtene har den ultimate balansen mellom løs og tettsittende for å gi deg så god bevegelsesfrihet som mulig. De er svært slitesterke, takket være polyestermaterialer med ripstop. Dette gjør dem godt egnet til bruk i terreng, hvor det fort kan ellers oppstå rifter og skader grunnet buskas og greiner.

Midi-skjørt for kvinner som elsker trening

Hvem sier at du ikke kan bruke skjørt og kjoler på trening? I alle fall ikke vi! Her har vi sporty hverdagsklær med egenskaper som er tilrettelagt for en aktiv hverdag, for eksempel Polygiene-teknologi og materialer som motvirker lukt. Du kan føle deg så frisk og fin som mulig, selv på dager hvor svetten renner. Mange av våre midiskjørt har et elastisk liv og kanskje snorstramming også. Dette tillater en behagelig og sikker passform som kan justeres etter dine behov. Andre plagg er tilrettelagt en kul og hverdagslig mote. Du finner for eksempel sporty kjoler som lages av myk og deilig bomull med topp bevegelsesfrihet. Disse modellene kan enkelt styles opp til finere anledninger ved å kombinere dem med høye hæler og store smykker. Til hverdags kan du bruke den samme kjolen med sneakers eller enkle sandaler.