alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Miniskjørt

 
[56]
Er det noe som alltid er feminint og moteriktig, så er det miniskjørt. Kolleksjonene fra adidas kommer med fargerik, klassisk og iøynefallende design, høytytende materialer og det allsidige uttrykket du trenger i antrekkene dine. Enten du skal spille tennis med et spesialkonstruert miniskjørt – også kjent som et «skort», eller du har tenkt deg på byen med retro vibber fra Originals, har du valgene servert her hos oss. Kjenn på bevegelsesfriheten når du skal bevege deg og trene, eller legg merke til de feminine vibbene i miniskjørtet når du er ute en tur på byen eller setter kursen til brunsj med venner og venninner. 3-Stripes, Trefoil og resten av den kjente brandingen er med deg, for å holde miniskjørt-stilen din godt plantet i sport. Som alltid.
REF WO SKIRT SvartREF WO SKIRT Svart

REF WO SKIRT

Damer Y-3

SKIRT RosaSKIRT Rosa

SKIRT

Damer Originals

1 / 2
Sideav 2

Vær sporty og feminin med miniskjørt fra adidas

Miniskjørt er ikke bare til pyntet hverdagsbruk, vi har også et stort utvalg stilige og funksjonelle skjørt som passer utmerket til idrett. Velg mellom klassiske tennis- og golfskjørt eller retro skjørt som kan styles opp og ned. Hva med et plissert skjørt som gir en sporty look med spreke sneakers og en kul topp, eller som kan gjøres mer preppy med nedtont og pyntet tilbehør? Vi har dessuten gått sammen med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsindustrien – dette initiativet hjelper både bonden og miljøet. I tillegg er flere av miniskjørtene fra adidas laget av resirkulert polyester, noe som både sparer ressurser og reduserer utslipp. Vi gjør det enkelt for deg å være miljøvennlig og trendy på samme tid.

Kjølende og hurtigtørkende skjørt

For å holde fokuset på banen, er det viktig at klærne dine spiller på lag med deg og lar deg prestere på topp til enhver tid. En feminin stil betyr selvfølgelig ikke at du må holde tilbake på banen. Både tennis- og golfskjørtene kommer med en myk innertights for ekstra dekning og bedre komfort - lite er mer irriterende enn når lårene gnisser mot hverandre. Med de elastiske miniskjørtene fra adidas er du også sikret god bevegelsesfrihet slik at du kan yte ditt beste banen, og med kjølende og fukttransporterende materialer med blant annet HEAT.RDY-teknologi holder du deg sval og komfortabel selv når svetten renner. Velg en modell med bredt, elastisk midjebånd dersom du er ute etter en ekstra flatterende passform som samtidig er komfortabel – flere av skjørtene kommer dessuten med praktiske lommer som ikke er i veien for spillet ditt.

Bredt utvalg av stilige miniskjørt fra adidas

Hos adidas finner du miniskjørt i en rekke ulike farger, mønstre og stiler som kan styles slik at de passer nettopp din unike stil. Fra enkle skjørt i en nedtont stil til plisseringer, rysjer og kule detaljer – velg og vrak mellom miniskjørt til hverdags, trening og konkurranser hos adidas.