alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

MYSHELTER jakke

 
[28]
Dette merket er designet for at du skal kunne nyte livet utendørs, uansett vær og terreng. Enten du løper ærender gjennom byen eller klatrer oppover fjellsida, så kan MYSHELTER være det du trenger.

MYSHELTER – en pustende lettvekter

MYSHELTER er designet for å kunne se deg gjennom all slags vær, med teknologiske materialer som både puster og er vanntette, og ikke minst lette og slitesterke. En jakke fra  MYSHELTER kan utgjøre den store forskjellen når du skal ut på eventyr utendørs. Materialer som resirkulert polyester blandet med elastan gir deg en motstandsdyktig jakke med god bevegelighet, slik at du kan presse deg selv og yte ditt beste, uansett aktivitet.

 

MYSHELTER-jakker fra A til Å – og alt der imellom

Vi vet alle at været her i nord kan være skiftende, men med en MYSHELTER RAIN.RDY-jakke fra adidas trenger du ikke å endre planer selv om været snur. En avtakbar hette lar deg lett tilpasse jakken til både sol og regn, og en vanntett og pustende membran holder deg komfortabel både når været blir vått og når sola bestemmer seg for å titte fram. Refleksdetaljer gjør deg synlig, selv når det blir overskyet eller skumringen kommer. Med MYSHELTER-jakker kan du komme deg fra A til Å uten problemer, selv om det uforutsette skjer på veien.

 

Aktiver beskyttelsen

Når du skal vaske din MYSHELTER-jakke, er det best å vaske den på kaldt og skånsomt program med skånsomt vaskemiddel. Unngå tøymykner, blekemidler, rens og strykejern. For å reaktivere de vanntette teknologiene kan du legge jakken i tørketrommelen på lav varme, og husk å ta den ut av tørketrommelen så snart den er ferdig. Da oppnår du de beste resultatene for både teknologi, passform og generell look. Det kan også være lurt å lukke alle glidelåser og eventuelle knapper før vask for å unngå krøll og eventuelle skader gjennom prosessen. Vask med lignende farger for best mulig å bevare utseendet til plagget.