alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Nizza

 
[13]

Klassiske adidas Nizza til menn og kvinner

Elegante og tidløse sko for kvalitetsbevisste menn og kvinner! Nizza fra adidas er en ekte klassiker av en sko, kjennetegnet av den solide sålen i vulkanisert gummi som passer perfekt til en aktiv livsstil. Det er med god grunn denne skoen har vært et foretrukket valg for mange skatere opp gjennom årene. Sålen er designet for å maksimere grepet på selv glatte overflater, noe som er vesentlig for skatere som er avhengige av full kontroll på brettet. Ett annet kjennetegn ved Nizza-skoene er den myke innleggssålen i EVA som også er med på å sørge for maksimal komfort selv ved langvarig bruk. Sålen er med på å dempe og absorbere støt som oppstår når foten er i kontakt med bakken. Med andre ord er Nizza fra adidas den ultimate partneren for menn og kvinner som ser etter sko for en aktiv og skiftende hverdag.

adidas Nizza funker til absolutt alt

Videre er det også en sko-type som glir fint inn i bymiljø og kontormiljø, den kan være formell og tradisjonell når behovet tilsier det. I liket med vår klassiske originals sneakers, er dette en sko som fungerer med absolutt alt av klær og antrekk. Den kan fint brukes i kombinasjon med våre hettegensere eller treningsdresser for en kul og tidløs look, alternativt kan man kjøre en litt annen variant ved å ta i bruk en polo-skjorte eller ikonisk t-skjorte i farger som hvit eller sort for å vektlegge en klassisk eleganse. Det fine ved Nizza-serien er også variasjonen i mønstre, farger og design, noe som gjør det mulig å skreddersy skoen til din personlige stil. Høye eller lave og med variasjonen i tykkelsen på sålen gjør også sitt til at sko-serien dekker alle dine behov. Detaljer som overdel i kanvas eller den velkjente tåhetten i gummi sørger for sko som holder passformen optimalt.