alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på gensere

 
[77]
TEE-CREW SvartTEE-CREW Svart

TEE-CREW

Menn Originals

BLANK CREW BlåBLANK CREW Blå

BLANK CREW

Menn Golf

1 / 2
Sideav 2

Finn din stil blant salg på gensere

Vi har alle en favorittgenser. Den genseren som har akkurat riktig passform, perfekte detaljer og som glir rett inn i garderoben. Vi har salg på gensere, og her finner du mange forskjellige modeller, og mest sannsynlig også din nye favorittgenser. Vi har gensere med og uten hetter og lommer, med glidelås eller i pullover-stil, og i alle slags farger slik at du kan finne akkurat det du er på utkikk etter. Materialer som collegestoff i bomull og resirkulert polyester gir en komfortabel genser, og en genser i nylon og sateng gir en fresh look og tilføyer det lille ekstra til stilen din. En løs passform lar deg beholde komforten, mens en mer tettsittende genser kan passe utmerket til trening både inne og utendørs. For en ekstra edge kan du gå for en crop top som komplimenterer selvsikkerheten din. Fukttransporterende materialer lar deg holde deg tørr og komfortabel, uansett aktivitet – hele dagen igjennom.

Trening og chill med outlet på gensere

Med outlet på gensere kan du finne plagg som passer like bra til trening som til hverdags og chill. Du finner modeller som er perfekte til løping, eller passformer og stiler som inviterer deg til å bare nyte velbehaget som en adidasgenser kan gi deg. Trefoil og 3-Stripes er alltid en vinner å ha i garderoben, og du kan kle deg i selvsikkerhet når du trer inn i denne lange adidastradisjonen. Enten du vil finne den perfekte genseren til fotballtreningen, klatreveggen eller sofaen, så kan du finne den blant salg på gensere – og til en god deal. Ta fatt på hva enn det skulle være, og se deg selv knuse utfordringene hverdagen bringer i selvsikker, fasjonabel og behagelig stil. En genser fra adidas er alltid et godt tilskudd til antrekket ditt, så hvorfor ikke slå til og få en til en rimelig pris?