alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på gensere

 
[231]
Adicolor Classics Trefoil Crewneck genser
Primegreen Water-Resistant Quarter-Zip Pullover
LEGO® Move Crew Genser
Quarter-Zip Genser
Primegreen Water-Resistant Quarter-Zip Pullover
Essentials FeelVivid Drop Shoulder Genser
Crew Genser
Blue Version Waffle Genser
WINTEREASE CARDIGAN
Genser
LOUNGEWEAR Trefoil Essentials Crewneck Genser
Adicolor Oversize No-Dye Genser
Adicolor Classics Genser
Club Genser
Blue Version Batwing Crew Genser
Genser
SWEATER
Hyperglam Crop Crew Genser
Adicolor Classics Genser
Club Genser
R.Y.V. Crew Genser
Crew Genser
Always Original Oversized Crew
Adicolor Classics 3-Stripes Crew Genser
Adicolor Oversized Genser
Essentials 3-Stripes genser
adidas x Classic LEGO® Bricks Genser
Go-To Crewneck Pullover
DISNEY BAMBI GRAPHIC GENSER
Regista 18 Treningsoverdel
Linear Genser
adidas Sportswear Future Icons Quarter-Zip Genser
Regista 18 Treningsoverdel
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Crewneck Genser
adidas Sportswear Future Icons Feel Fierce Graphic Genser
adidas x Classic LEGO® Bricks Genser
Regista 18 Treningsoverdel
adidas Sportswear Future Icons Feel Fierce Graphic Genser
adidas Sportswear Mission Victory Crew Genser
Future Icons 3-Stripes Genser
adidas Designed To Move Big Logo genser
Future Icons 3-Stripes Genser
Arsenal Pre-Match Warm Overdel
1 / 5
Sideav 5

Finn din stil blant salg på gensere

Vi har alle en favorittgenser. Den genseren som har akkurat riktig passform, perfekte detaljer og som glir rett inn i garderoben. Vi har salg på gensere, og her finner du mange forskjellige modeller, og mest sannsynlig også din nye favorittgenser. Vi har gensere med og uten hetter og lommer, med glidelås eller i pullover-stil, og i alle slags farger slik at du kan finne akkurat det du er på utkikk etter. Materialer som collegestoff i bomull og resirkulert polyester gir en komfortabel genser, og en genser i nylon og sateng gir en fresh look og tilføyer det lille ekstra til stilen din. En løs passform lar deg beholde komforten, mens en mer tettsittende genser kan passe utmerket til trening både inne og utendørs. For en ekstra edge kan du gå for en crop top som komplimenterer selvsikkerheten din. Fukttransporterende materialer lar deg holde deg tørr og komfortabel, uansett aktivitet – hele dagen igjennom.

Trening og chill med outlet på gensere

Med outlet på gensere kan du finne plagg som passer like bra til trening som til hverdags og chill. Du finner modeller som er perfekte til løping, eller passformer og stiler som inviterer deg til å bare nyte velbehaget som en adidasgenser kan gi deg. Trefoil og 3-Stripes er alltid en vinner å ha i garderoben, og du kan kle deg i selvsikkerhet når du trer inn i denne lange adidastradisjonen. Enten du vil finne den perfekte genseren til fotballtreningen, klatreveggen eller sofaen, så kan du finne den blant salg på gensere – og til en god deal. Ta fatt på hva enn det skulle være, og se deg selv knuse utfordringene hverdagen bringer i selvsikker, fasjonabel og behagelig stil. En genser fra adidas er alltid et godt tilskudd til antrekket ditt, så hvorfor ikke slå til og få en til en rimelig pris?