alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Salg på shorts

 
[287]
1 / 6
Sideav 6

Overkommelige priser i salg på shorts til varme dager

Ta vekk trykket på lommeboken med disse sporty modellene på tilbud. Laget for at du skal kunne bevege deg fritt og trygt i en praktisk hverdag, er det enkelt å finne noen favoritter i utvalget i salg på shorts. Fuktkontrollerende design trekker vekk fukten fra huden din og holder deg tørr og komfortabel når du trener. Lett tekstiler som resirkulert polyester, bomull og elastan sikrer at du ikke blir klam gjennom dagen. I salg på shorts finner du shortser med strukturert ventilering som sørger for en stabil lufting. Bruk kampanjen i adidas salg på shorts for å bli klar til din neste sesong med trening eller gjør deg klar til lange, aktive solskinnsdager.

Hyggelig outlet på shorts som inspirerer til aktive sommerdager 

Enten du ser etter en lang shorts som kler deg opp eller du vil ha en luftigere, kortere modell, er utvalget i outlet på shorts akkurat det du trenger. Her finner du flere forskjellige lengder, helt fra ekstra korte lengder til midten på låret eller også helt ned til kneet. Med forskjellige grafiske mønstre som gir en energisk sommerfølelse eller med nøytrale farger på strømlinjeformede silhuetter. Den ikoniske blandingen i outlet på shorts gir deg valget mellom et sporty uttrykk og en mer avslappet stil, alle sammen med kledelige 3-Stripes og Trefoil-logoen. Flere modeller er laget spesielt med tanke på en idrett, som modeller til fotball, løping, yoga, basketball og svømming. Kampanjen i outlet på shorts har modeller med elastiske liv som snøres sammen med en praktisk snor for å sikre at den holdes oppe når du beveger deg. Dermed kan du hoppe og løpe, og samtidig være trygg på at shortsen holdes på plass. Lommer med glidelåser og lommer sikret mot fukt fra svette sikrer verdisakene dine mens du trener. Outlet på shorts er med andre ord skreddersydd for sporty folk som deg.