alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på slippers

 
[49]
1 / 2
Sideav 2

Salg på slippers, luftig og behagelig hverdag for dine tær

Alle setter pris på et par enkle og behagelige slippers, det er bare å skli dem på og føttene dine er beskyttet mot omgivelsene. I outlet på slippers finner du en rekke gode tilbud på ulike slippers for både han, henne og de minste. Naturligvis uten å skorte på kvaliteten. Tilbud er en kampanje for å gi deg en god deal på slippers fra adidas med kvaliteten dette inkluderer. Med hurtigtørkende materialer og rene design, prydet med 3-Stripes og annen ikonisk grafikk er slippersene like stilfulle som de er praktiske. Her finner du smarte løsninger og designvalg, med kvaliteter som en formet fotseng i slippersen med Cloudfoam, som gir en supermyk og dempet følelse for dine føtter, eller kanskje du vil ha masserende knotter? Dette og mer til kan du finne i en praktisk utforming som er ment å bare Slip-on, og ofte med en smart borrelåslukking ved behov.

Avslappet eller tøft, alt for din sporty dag i outlet på slippers

adidas er et ledende merke for den sporty og dennes hverdag og også stil. Dersom du ser etter et par praktiske slip-on-sandaler på tilbud til å bruke for å beskytte føttene i dusjen etter trening finner du det her i salget på slippers. Samtidig har også outlet på slippers flere mer røffe design som viser frem deg og din identitet, kanskje du vil ha et par hverdagssandaler med stilfult og kult design-look? Det finner du også her i vår kampanje som har et godt utvalg av ulike modeller for forskjellige behov, så klart med ulike designvalg fra det diskre til det mer i øyefallende, og alle i velkjent, ikonisk, adidas-utforming. Klikk deg gjennom utvalget i salg på slippers og finn frem til en deal som passer deg, din sporty hverdag og dine føtter.