alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på joggesko

 
[572]
NMD_R1 V2 Sko HvitNMD_R1 V2 Sko Hvit

NMD_R1 V2 Sko

Originals

Questar Sko SvartQuestar Sko Svart

Questar Sko

Løping

1 / 12
Sideav 12

Vi har salg på joggeskoene du alltid har ønsket deg

Vi har utvalget som gjør deg til den mest stilsikre på jobben eller ute på byen, til salgs nå. Enten du sverger til klassiske sneakers med elegante detaljer som våre ikoniske 3-Stripes og den velkjente gummisålen eller du ønsker noe litt mer progressivt og rebellaktig, har vi alt det du trenger og mer av joggesko på salg. Vi har mer enn 40 års erfaring med å utvikle sko, klær og tilbehør av ypperste kvalitet, og når du handler fra oss, er du alltid garantert en god porsjon historie og vårt sportslige DNA, noe som gjørt vårt salg på joggesko til et ekte kupp.

 Vi har en rekke ikoniske  og spennende modeller tilgjengelig i vårt outlet på joggesko

Hva med kule joggesko i en sprek farge som rødt blandet med vårt mest progressive design på outlet-tilbud? Dette er sko med en elegant og sporty strikket overdel samt en beskyttende hælkappe i TPU som sørger for å beskytte skoen fra stein eller grus. Den komfortable mellomsålen laget i velkjent EVA bidrar til å gi deg stabilitet og minske belastningen ved trening eller lange gåturer. Videre er dette sko som kan skilte med flere smarte detaljer, slik som refleks spesialdesignet for å lyse opp ved trening utendørs eller når det går mot mørkere tider. Yttersålen av gummi sørger for et godt grep uansett forhold og bidrar til at dette er en sko som fungerer like godt på land som på en båt eller ute på våte steiner. Ikke gå glipp av outlet på joggesko!

Tidløse sneakers på salg og fantastiske dealer

Hvis du ønsker noe mer klassisk, kan våre 3-Stripes sneakers med skinndetaljer og den legendariske tennis-profilen kanskje være et bedre alternativ. Dette er en sko som passer like godt på jobben som ute på tur! Konstruert med en dempet mellomsåle som gir en veldig god demping og minsker belastningen på føtter. Videre har denne skoen en elegant profil gjennom lukkingen med lisser og den glatte finishen. Overdelen er laget i skinn, samtidig som innerforet er laget i syntetisk for maksimal komfort sommer som vinter.