alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Salg på sokker

 
[11]

Fuktabsorberende og demping til treningen gjennom vårt salg på sokker

Gode sokker er viktig for å kunne få mest mulig glede ut av trening eller hverdagen. Hos vårt storstilte salg på sokker finner du et bredt utvalg av sokker beregnet på en aktiv livsstil, laget for å transportere vekk fuktighet og holde føttene dine tørre. Våre sokker kommer i flere ulike versjoner enten du foretrekker korte, lange eller ankelsokker som passer perfekt for en joggetur i sola. Våre ankelsokker er laget av en blanding med resirkulert polyester, resirkulert nylon og elastan som sørger for god komfort, styrke og fleksibilitet. Dette er også med på å skape en tettsittende og støttende følelse som sikrer god blodtilførsel og med innebygd demping vil dine føtter garantert takke deg. Den anatomiske formotion-designen er optimalisert for å forme seg etter foten, samtidig som at flate tåsømmer og kompresjonsstøtte i fotbuen gir maksimal komfort og bevegelighet. Gjennom vårt salg på sokker vil du også finne andre modeller av høye fotballsokker som går helt opp til kneet og som er utrustet med det siste av teknologi innen pustende materialer og kompresjon. Videre vil du også finne mellomhøye sokker i en myk ribbestrikket variant som ligner på klassiske tennissokker. Dette er sokker som passer perfekt til innendørs hallaktivitet som innebandy, fotball, håndball og mer.

Klassisk, elegante og funksjonelle detaljer gjennom vårt outlet på sokker

Teknologien som ligger bak våre sokker, bidrar til at uansett sport eller aktivitet du bedriver så vil våre sokker hjelpe deg til å yte bedre. Bruken av materialer i ypperste klasse gjør sitt til at våre sokker vil fungere perfekt til alle typer sport. Våre ankelsokker for eksempel kan fint brukes med våre joggesko til å legge ut på en lengre løpetur, de passer perfekt sammen med en løpetights eller enkel shorts for å unngå at kroppen blir for varm. Våre fotballsokker er spesialtilpasset de unike utfordringene som kommer med fotballspilling ved at de både skal støtte opp leggbeskyttere, samtidig som at de skal absorbere og frakte vekk svette slik at sokkene holder seg tørre. Ved hjelp av unik teknologi sørger sokkene for at du kan spille fotball i time etter time uten å oppleve ubehag. Gjennom vårt imponerende outlet på sokker vil du finne en mengde farger uansett preferanser.