alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

OZWEEGO

 
[10]
Ta del i en lang tradisjon, og tre inn i fremtiden med ikoniske, stilfulle OZWEEGO. Adiprene holder deg komfortabel gjennom lange timer på beina, og den ikoniske silhuetten lar deg ha stilen i behold.

Bli et stilikon med OZWEEGO

90-tallet er ikke lenger bare en tidsalder fjern i fortiden, men har nå blitt en egen – og ekstremt populær – stilretning. Med et par OZWEEGO på beina kan du tre inn i denne tidsalderen og stilretningen fullt ut, og ha både stil og komfort i fleng. Det chunky designet passer like godt til streetwear og løssittende jeans som til kjoler og skinny denimbukser, så her kan du virkelig tilpasse fottøyet til din egen personlige stil.

adidas OZWEEGO tar deg på en komfortabel tidsreise

Den klassiske og ikoniske OZWEEGO – for ikke å snakke om dens lett gjenkjennelige silhuett – transporterer deg tilbake til storhetstiden, da heltene dine var på topp og livet var en lek. Og med Adiprene i sålen og ikke minst en midtsåle av EVA og en yttersåle av gummi kan du holde deg komfortabel på hele tidsreisen. Snørelukkingen lar deg justere passformen slik at dine føtter holder seg så behagelige som mulig, og du kan nyte lange timer på beina enten på skolen, jobben eller få det meste og beste ut av fritiden din. adidas OZWEEGO er her for å se deg gjennom hverdagen, dag ut og dag inn.

Uttrykk deg selv til det fulle

Selv om du går for et par sko som er svært så populære, så betyr ikke det at du mister en del av din unike identitet – tvert om. Her kan du omfavne ditt indre stilikon, og samtidig velge deg en farge og eventuelt mønstre som sømløst glir inn i din garderobe. Personlighet på høyeste nivå her altså. Du kan selvfølgelig aldri slå feil med et par klassiske hvite sneakers, og den lettvektige skoen er herlig kombinert med favorittjeansene dine – når du får så mye komfort i ett antrekk, så gjør det noe med hele selvfølelsen din. Er du litt mer fargeglad, så kan du for eksempel gå for et par i burgunder.