alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pastel-klær og sko

 
[160]
1 / 4
Sideav 4

Sett farge på dagen med pastell klær og sko

Duse pastellfarger mot adidas 3-Stripes gjør seg godt på de fleste pastell klær og sko. Med nyskapning på plass i bunnen slik at du både ser og føler komforten, legger vi også stor vekt på at designet skal se like bra ut i det virkelige livet som i utstillingsvinduene. Her finner du sportsklær som passer til din egen unike stil. Enten du liker vintage-inspirerte klær, nye klassikere eller mer futuristiske klær, så passer 3-Stripes adidas i garderoben din. Sett litt ekstra farge på hverdagen din med duse pasteller. adidas har pastellfarger på alt fra sports-bh-er til ytterjakker og sko.

Komfortabel i pastell klær og sko

Et utvalg av adidas klær og sko i pastell har noe til enhver anledning og situasjon, takket være vår bruk av nyskapende teknologi. Når temperaturen stiger, vil materialene la klærne dine puste og dra fukten vekk fra huden din, nettopp på grunn av denne teknologien. Det er meningen at du skal få trene og fokusere på det du gjør, der du er, mens vi tar oss av komforten. Lette klær som holder deg varm og tørr fra innerst til ytterst, og som ser bra ut i pastell. Klær som du tar på, men som er så behagelige at du nesten glemmer at de er der.

Pust liv i estetikken

adidas streber hele tiden etter det estetiske sammen med nyskapende designere som for eksempel Stella McCartney. Når gjestedesignere får sjansen, tar de med sin estetikk og blander den godt sammen med materialene som vi bruker. Resultatet er enestående. Vi tenker på helheten for at du skal kunne tenke på din egen, unike stil. Helt enkelt. Noen av materialene vi bruker, er laget av resirkulert plast. Dermed kan du sette et mindre klimaavtrykk på en elegant måte, og farge din hverdag i pastell.