alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sports bikinier

 
[10]

Se råflott ut og øk prestasjonen med lekre sports bikinier fra adidas

Det er få ting som slår følelsen av å skli gjennom vannet i full fart med stålkontroll over enhver bevegelse. Når prestasjon står i fokus, er det i alle fall én ting som er sikkert: Du trenger sports bikinier og annet badetøy som sitter som et skudd. Enten du skal på stranden eller i svømmebassenget, finner du mye lekkert å velge mellom her hos oss. Ikke bare er designet sporty og elegant, men alt av egenskaper og funksjoner er av topp kvalitet. Du får god støtte og dekning, samt full bevegelsesfrihet. Du velger selv hvor mye du vil ha av både og støtte og dekning – vi har mange forskjellige modeller. Enkelte foretrekker trekant bikini, særlig om det er stranden som kaller deg. Andre bikinier har en overdel som minner mer om en sports-BH, og disse er et godt alternativ når det er sporten som står i fokus.

adidas sportsbikinier med avanserte egenskaper

Vi anbefaler at du vurderer nøye hva du skal bruke den nye bikinien din til og velger en som passer for formålet. Ingenting overlates til tilfeldighetene, og de ulike modellene er tilpasset ethvert behov. Alt fra snitt til materialer er valgt med omhu. Materialene føles behagelige ut mot huden, sitter som støpt og er elastiske. Mange av modellene er klorresistente, noe som er spesielt viktig for deg som driver med fitness-svømming i basseng. Hyppig svømming i klorvann kan nemlig slite på stoffet. Se gjerne etter overdeler som er laget for idrettsutøvere om du elsker å drive med både vannsport og strandsport – disse bikinioverdelene passer nemlig til surfing og volleyball. Du finner miljøvennlige varianter i utvalget vårt. Dette er sports bikinier som lages av resirkulerte fiskenett og annet plastavfall, og du er dermed med på å bevare havet vårt fri for plast.