alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportsutstyr

 
[41]
Yoga-stropp HvitYoga-stropp Hvit

Yoga-stropp

Yoga

Sportsutstyr som hjelper deg med å prestere bedre

Du kan aldri få nok sportsutstyr, uansett hvilken idrett som står ditt hjerte nærmest. Vi tar alle idretter på alvor, og vi kan tilby utstyret du trenger for å nå målene dine. Skikkelig utstyr er viktig enten du er en yogi på jakt etter en komfortabel matte eller en litt for ivrig volleyballspiller som trenger knebeskyttere for når du kaster deg etter de skikkelig vanskelige ballene.

Utstyret som gjør livet enklere

Det er ikke til å komme unna at skader kan oppstå eller at utstyret trenger litt vedlikehold fra tid til annen, men det er mulig å forebygge og redusere skader og problemer med det rette utstyret. Hos adidas finner du et stort utvalg av sportsutstyr, og vi kan alltid garantere at utstyret er av ytterste kvalitet slik at du kan fokusere på å yte ditt beste. Mange er for eksempel avhengige av knebeskyttere for å kunne holde seg i aktivitet. Selv om det er et stort utvalg på markedet, er det ikke alle som passer for deg. En knebeskytter kan være langt mer teknisk enn du kanskje tror, og du må velge en som passer deg og din aktivitet. Dersom du spiller volleyball og ikke har problemer med knærne, men trenger demping for eventuelle knall og fall under spillet, trenger du en knebeskytter med tykk vattering som beskytter mot støt. I tillegg bør du velge en som har anatomiske og fleksible soner slik at du kan bevege seg uhindret og komfortabelt. Langdistanseløperen som sliter med knærne, derimot, bør velge en elastisk og pustende knestøtte, gjerne med kinesiologi-stropp med dobbel kompresjon slik at knærne får best mulig støtte.

Praktisk utstyr og tilbehør til hjemmetrening

Det blir stadig mer populært med hjemmetrening, og det er utrolig hvor mye du kan gjøre med lite utstyr. Med en slitesterk og sklisikker yogamatte, noen vekter og en treningsstrikk er det utrolig hva du kan få til. Hos adidas finner du også tilbehør til sportsutstyret ditt, som for eksempel overgrep for padel-racketer og reserveknotter til fotballsko. Sjekk ut det store utvalget av beskyttelsesutstyr, treningsutstyr og tilbehør fra adidas her.