alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performancehansker

 
[38]
Arsenal Hansker RødArsenal Hansker Rød

Arsenal Hansker

Fotball

Ytelse i hvert fiber med performancehansker

Fra boksing til løping til fotball – du finner performancehansker fra adidas til nettopp din favorittsport. Hansker laget med enkeltvevet jersey av resirkulert polyester og elastan gir deg komfort når du løper, og ledende fingertupper lar deg enkelt ha tilgang til touchscreen,  enten du sporer treningen din eller bare vil bytte til et mer inspirerende låtvalg som hjelper deg framover. Er du midt i kampens hete og er sistemann i forsvarslinja, så kan et par keeperhansker med skum av gummi, negativt snitt og tettsittende passform være akkurat det du trenger for å fange ballen og hindre motstanderne i å gjøre framsteg. Uansett hvilken type performancehanske du trenger, så må du vite at de er laget med materialer som yter og tåler det du trenger dem til.

Passform, pusting og prestasjon

Enten du drar på deg boksehansker, keeperhansker eller performancehansker, så er passform essensielt for maks prestasjon. En hanske laget med pustende materialer og siste teknologi lar deg også opprettholde komforten, sånn at du hele tiden kan fokusere på det som faktisk teller: ytelse. Her hos adidas finner du performancehansker med adaptiv passform, med og uten stropper, for vinter og sommer, slik at du kan velge den hansken som passer best for akkurat deg og din favorittsport. Boksehansker i skinn, løpehansker i Primeknit og fukttransporterende golfhansker – du finner det her hos adidas.

Kvalitet fostrer kvalitet

Når du har anskaffet deg et par performancehansker fra adidas vil du selvfølgelig ta best mulig vare på dem. God pleie sikrer at du opprettholder kvaliteten i hanskene, så husk å bruke vaskepose, egnet vaskemiddel og å vaske dem på skånsomt program. Hvis hanskene har borrelås, er det også lurt å lukke dem før vask. Som alle plagg, er det alltid best å vaske hanskene med lignende farger, og å unngå tørketrommelen for best mulig å bevare kvaliteten i performancehanskene så lenge som mulig.