alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Performancehansker

 
[47]
Løpehansker SvartLøpehansker Svart

Løpehansker

Løping

Ultimate Leather Hanske
X Speedportal Pro Hansker
Predator Edge Pro Hansker
Predator Edge League Hansker
Predator treningshansker
Predator Edge Fingersave Match Hansker
Predator Edge Competition Hansker
Tiro Pro Goalkeeper Hansker
Predator Edge Training Hansker
X Speedportal Pro Hansker
Tiro Club Goalkeeper Hansker
Predator Match Fingersave Hansker
Predator Edge Fingersave Match Hansker
TR WRIST GLOVE
Treningshansker
Fieldplayer Hansker
Treningshansker
Predator Edge Match Hansker
Arsenal Fieldplayer Hansker
Predator Edge Training Hansker
Tiro Club Goalkeeper Hansker
Condivo AEROREADY Hansker
FC Bayern Hansker
FC Bayern Fieldplayer Hansker
Tiro Club Goalkeeper Hansker
Tiro Hansker
Manchester United Hansker
Arsenal Hansker
Juventus Fieldplayer Hansker
Light and Comfort Hanske
Juventus Hansker
AEROREADY Hansker
Predator Pro Hansker
X Speedportal Treningshansker
Performance Hansker
Performance Hansker
Manchester United Fieldplayer Hansker
Aditech 22 Hanske, enkel
Predator 20 Competition Hansker
X Captain Tsubasa Goalkeeper Treningshansker
Non-Slip 22 Hanske, enkel
Arsenal Hansker

Ytelse i hvert fiber med performancehansker

Fra boksing til løping til fotball – du finner performancehansker fra adidas til nettopp din favorittsport. Hansker laget med enkeltvevet jersey av resirkulert polyester og elastan gir deg komfort når du løper, og ledende fingertupper lar deg enkelt ha tilgang til touchscreen,  enten du sporer treningen din eller bare vil bytte til et mer inspirerende låtvalg som hjelper deg framover. Er du midt i kampens hete og er sistemann i forsvarslinja, så kan et par keeperhansker med skum av gummi, negativt snitt og tettsittende passform være akkurat det du trenger for å fange ballen og hindre motstanderne i å gjøre framsteg. Uansett hvilken type performancehanske du trenger, så må du vite at de er laget med materialer som yter og tåler det du trenger dem til.

Passform, pusting og prestasjon

Enten du drar på deg boksehansker, keeperhansker eller performancehansker, så er passform essensielt for maks prestasjon. En hanske laget med pustende materialer og siste teknologi lar deg også opprettholde komforten, sånn at du hele tiden kan fokusere på det som faktisk teller: ytelse. Her hos adidas finner du performancehansker med adaptiv passform, med og uten stropper, for vinter og sommer, slik at du kan velge den hansken som passer best for akkurat deg og din favorittsport. Boksehansker i skinn, løpehansker i Primeknit og fukttransporterende golfhansker – du finner det her hos adidas.

Kvalitet fostrer kvalitet

Når du har anskaffet deg et par performancehansker fra adidas vil du selvfølgelig ta best mulig vare på dem. God pleie sikrer at du opprettholder kvaliteten i hanskene, så husk å bruke vaskepose, egnet vaskemiddel og å vaske dem på skånsomt program. Hvis hanskene har borrelås, er det også lurt å lukke dem før vask. Som alle plagg, er det alltid best å vaske hanskene med lignende farger, og å unngå tørketrommelen for best mulig å bevare kvaliteten i performancehanskene så lenge som mulig.