alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Performance · Jakker

 
[431]
Varilite Hybrid Jakke
Marimekko Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
Entrada 22 treningsjakke
Entrada 22 treningsjakke
Own the Run Jakke
Melbourne tennisjakke
Tennis Stretch-Woven Jakke
Tennis Rich Mnisi Woven jakke
YOT Trae Jakke
D11 Big Baffle Down Hooded Jakke
Essentials Dunvest
Essentials Dunvest
Essentials Down Parkas
Condivo 22 Regnjakke
Essentials Insulated Hooded Jakke (store størrelser)
Essentials Insulated Hooded Jakke
Utilitas Hooded Parkas
MMK T Rain.Rdy
Utilitas Hooded Parkas
Traveer RAIN.RDY Parkas
Traveer RAIN.RDY Jakke
Itavic 3-Stripes Light Hooded Jakke
Utilitas Hooded Parkas
Utilitas Hooded Parkas
Utilitas Hooded Parkas
Essentials Down Parkas
Essentials Down Parkas
Traveer RAIN.RDY Jakke
Essentials RAIN.RDY Jakke
Tiro Winterized Treningsjakke (store størrelser)
Marimekko Run Icons 3-Stripes Hooded Running Vindjakke
Tiro 21 Treningsjakke
Own the Run Jakke
Entrada 22 treningsjakke
Own the Run Hooded Running Vindjakke
Marathon Jakke
Tiro 21 Treningsjakke
Tiro 21 Treningsjakke
Tiro 21 vindjakke
Entrada 22 All-Weather jakke
Own the Run Hooded Running Vindjakke
Tiro 21 vindjakke
Tiro Treningsjakke
1 / 9
Sideav 9

Atletiske og hverdagslige sportsjakker 

Vi har et stort og spennende utvalg av sportsjakker til kvinner, menn og barn i forskjellige farger, stiler og fargekombinasjoner, og med forskjellige mønstre, prints og passformer. Hos oss finner du jakker til alle og enhver, uansett størrelse og form. For deg som er en ihuga fotballfan, har vi sportsjakker med emblemer fra ditt favorittlag, og for deg som er tilhenger av jakker som er stilrene, har vi supergode, ensfargede jakker og parkas som holder deg varm og komfortabel året rundt. Våre jakker er laget med gode materialer som ofte er resirkulert, og med funksjonelle teknologier som sørger for å gjøre din foretrukne aktivitet mest mulig behagelig. Våre jakker kan ofte justeres i henhold til værtype og personlig stil, med god elastisitet og snorer. Enkelte av våre jakker har også media-tilgang, perfekt for deg som alltid har musikk på øret.

Allsidige Performance jakker 

I vårt utvalg finner du jakker for alle årets sesonger, med materialer og teknologier som sørger for at kroppen er tatt vare på under alle dine gjøremål. Ønsker du en jakke som varmer godt, anbefaler vi å se etter en jakke med varmende egenskaper, slik som jakker i dun, eller jakker som er merket med COLD.RDY. Denne teknologien sørger for isolerende egenskaper som holder deg varm gjennom den bitende kulden. Dersom du er ute etter en jakke som er fukttransporterende, anbefaler vi en som er merket med AEROREADY, og dersom du ser etter en luftig og lett jakke for varme temperaturer, anbefaler vi en som er merket med HEAT.RDY. Våre jakker er laget med tanke på aktivitet og komfort, slik at du kan yte like godt, uansett værforhold. 

Lange sportskåper som varmer kroppen 

Sportskåper er et av våre varmere alternativer som ikke bare holder overkroppen varm og lun, men også øvre del av underkroppen. De fleste av våre parkaser er foret med varmende dun og har teknologier som COLD.RDY. Denne teknologien sørger for å holde varmen isolert på innsiden av jakken og kulden på utsiden. Flere av våre parkaser har også et eget justeringssystem som lar deg justere passform, og enkelte av våre sports kåper er også utstyrt med flere lag, slik at du kan sikre deg mot all slags vær. Bla deg gjennom vårt utvalg for å finne en optimal jakke for deg.