alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportssandaler

 
[3]

Full ytelse med sportssandaler fra adidas

Uansett om det er for å slappe av i på stranda, gå til og fra judo-matta, eller en av de mange andre tilfellene der flip-flops passer inn, så finner du fort noe som passer blant alle de ulike sportssandalene fra adidas. Både de små og de større i familien kan glede seg over et mangfoldig utvalg av sports-flip-flops som lett kan tas på og av – eller kanskje vel så viktig, som også kan fås med faste stropper som holder dem på plass rundt voksende barneføtter. Både små og store føtter vil nyte en behagelig tilværelse i en formet Cloudfoam-fotseng. Myke, behagelige sportssandaler som former seg etter føttene slik at ethvert steg får rett demping. Herlig etter treningsøkter, eller langsmed stranden.

Til vann, sol og sommer – eller treningsgarderoben

Sportssandaler er en slager. Om du bruker dem på stranden vil du nyte av det hurtigtørkende materialet og det gode festet som gjør at du klarer å navigere deg rundt våte flekker uten å falle. Men, det som kanskje er aller viktigst er hvordan dine, eller de små i familiens, føtter vil glede seg over en ny og luftig tilværelse. Dersom du vil benytte sandaler til restitusjon kan du jo gjerne starte avslappingen etter treningen i det du tar på deg sandalene og går til dusjen, for her finner du også sports-flip-flops med massasjeknotter i EVA på fotsengen. Disse er ment for å få i gang sirkulasjon og for å starte innhenting etter en hard økt.

Sports-flip-flops for enhver sporty anledning

Med adidas sine ikoniske Trefoil og 3-Stripes på sandalen, ulike dempede eller mer iøynefallende design, får du alt i en herlig og uslåelig kombinasjon av idrett og design. Ja dette gjør at sportssandalene lett kan gå inn for enhver anledning der avslappet, men sporty stil er ønskelig. Bruk dem på stranden eller ved bassengkanten – uansett hvor du er kan du trå med selvtillit, og vise frem din sporty og motebevisste side, med sportssandaler fra adidas.