alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance sokker

 
[95]
Sokkeholdere HvitSokkeholdere Hvit

Sokkeholdere

Fotball

Pride Sokker SvartPride Sokker Svart

Pride Sokker

Fotball

1 / 2
Sideav 2

Gi det beste av deg selv med performance sokker

Dersom du har planer om å løpe maraton, drive på med sport eller dra på treningsstudioet, så lønner det seg å ha et par med performance sokker. Lurer du på hvorfor? Jo, det har noe med at du skal bruke det som passer dine aktiviteter. Det er surt å bomme på feil plagg til trening. Her er det et stort utvalg av performance sokker fra selveste adidas, med bred erfaring innen bransjen i å produsere klær til trening, sport og fritid. De polstrede sokkene er laget for å gi en komfortabel bruksopplevelse hele dagen. Det er sports sokker laget av bomullsrik konstruksjoner med demping fra hæl til tå. Dessuten er det en strikket buestøtte og glatt søm rundt dine tåfingre for bedre passform og følelse. Disse egenskapene gjør det dermed mulig for deg å trene i all komfort. Sokker med mesh-innsatser er ment for å gi god ventilasjon når det trengs og en kompresjonsbue til å støtte føttene dine.

Sports sokker til enhver anledning

Utvalget av sokkene finnes i flere farger og design for enhver person. Det er en rekke forskjellige innebygde fordeler med dem. For å utdype den innebygde ventilasjonen, så betyr det at de også holder deg varm på kjøligere dager. Dermed er de tilpasningsdyktige. Sokker beregnet for ytelse reduserer hevelse og beskytter føttene mens du er på farten. Snittet på sokkene varierer, noe som betyr at du må tenke på hva du virkelig trenger og hva det skal brukes til. Det inkluderer ankelsokker og lavsnittede sokker. Ønsker du sokker som ikke synes, så finnes dette også. Skal du ha sokker som skal være synlige kan du gå for et unikt design med spreke farger. Det er også flere flotte mønstre på sokkene, om du vil være ekstra unik.