alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Performance · Solbriller

 
[16]

Nyt sollyset og din favorittsport med solbriller fra adidas

Uansett hvilken sport du driver med, og uansett hvordan du vil se ut har adidas solbriller til deg. Ikke la skarp sol og vind hindre deg fra å nyte din aktivitet til det fulleste. Sportsbriller lar deg ta deg til neste nivå, uten å være i veien. Antidugg-teknologi med ventileringshull sørger for at du ser godt når du øker tempoet. Strategiske, sklisikre kontaktpunkter sørger for at brillene holder seg på plass – uansett om du sykler, løper, ror eller klatrer i fjellet. Med fleksible rammer og justerbare neseputer får du en sportsbrille tilpasset deg. Brillene skal ikke stå i veien for din aktivitet, derfor har vi sørget for at våre solbriller veier lite – så du kan fokusere på målet. La våre sportssolbriller hjelpe deg å ta steget mot neste nivå.

Finn den perfekte sportssolbrillen for deg

Du er unik, og det skal du få lov til å være – derfor har våre designere skapt solbriller for sport i ulike stiler. Enten du liker sportsbriller i spenstige farger, form eller en mer nøytral stil – så har vi noe for deg. adidas har også allsidige modeller, hvor glassene kan byttes ut. Vær klar til å skinne i enhver setting og anledning, med et par performance-briller som passer for deg.

Er du klar til å finne ditt neste par med Performance-solbriller?

Solbriller for sport skal ikke forstyrre deg når du utøver din aktivitet, men heller gjøre din opplevelse til det den burde være. adidas’ teknologi og design sørger for at brillene sitter som de skal, så du kan fokusere på det du elsker. Finn dine favoritter og vær klar til å se ut som en stjerne. Klikk deg igjennom vårt utvalg av sportssolbriller, les hva de ulike modellene tilbyr og finn din favoritt. Du er klar.