alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sports-t skjorter

 
[545]
1 / 12
Sideav 12

Sports-t-skjorter som passer dine daglige aktiviteter

Du som aktiv person trenger sports shirts som passer deg og dine behov. For ikke å nevne til å holde deg tørr og kjølig mens du er i bevegelse. Her fokuserer adidas på å utforme sports shirt som sitter komfortabelt på kroppen og med tekniske fordeler til treningsøkten din. Merket har lang erfaring innen bransjen på å utvikle tøy som passer dine favoritt treningsaktiviteter, som fotball, yoga eller jogging. Utvalget består av skjorter til alle mulige sesonger.

Valg av riktig t-skjorte

Moderne sports topper er designet for å by på atletisk komfort og/eller slim fit laget av resirkulert polyester, myk bomull og elastan med stretch. Skal du trene i varmere værforhold, så vil topper utviklet med mykere stoff med UV-beskyttelse passe deg. Noen av dem kommer også med refleks, som vises godt når du skal løpe i mørket. Til løping om vinteren så vil en langermet t-skjorte med innebygd ventilasjon holde deg tørr og nedkjølt. Til vektløfting anbefales sportstopper med stretch som tilpasser seg etter bevegelsene dine. Lignende passer også for syklister, men også med fleece i tilfelle du skulle trenge litt varme i kulden og evnen til å beholde varmen i kroppen din. Det som er med sportsskjorter med kompresjon, er at de kommer både i kort- og langermet som støtter dynamikken i kroppen din. Det er så og si en skjorte som sitter godt på kroppen, men som også byr på komfortabel bevegelsesfrihet. I tillegg så balanserer de mellom å holde varmen og mykheten med strategiske plasserte "mesh"-paneler, som gir ekstra ventilasjon. Denne funksjonen vil også hjelpe til med å holde vond lukt unna kroppen din, slik at du alltid kan føle deg frisk. Skjorter med kompresjon er et ekstra tillegg til den ellers aktive hverdagen med flere flotte funksjoner til ditt eget beste.