alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportsvester

 
[19]

Godt rustet med sportsvester

En god sports vest fra adidas er laget av både bomull, polyester og resirkulert polyester. Dette på bakgrunn av at du skal kunne oppnå ditt fulle potensiale ved å være godt rustet til hva du har på planen. adidas har i over 60 år produsert trendy klær til både trening eller til mer hverdagslig bruk. Sortimentet er utviklet på vegne av at du skal ha det du trenger av vester til å maksimere din daglige treningsøkt.

Til enhver anledning

Når det er mulighet for å gjøre sports vester mest mulig behagelig, så holder ikke adidas tilbake. Bomullen som brukes er skånsom og sørger for at du ikke svetter ut innsiden av vesten slik at du fryser. Dette blir derfor det beste materialet for deg som er på farten og er ute på en liten treningsøkt. adidas har blitt ganske så legendariske med deres utvalg av vester som er ment å gi maksimert ytelse og et uformelt preg. For lett vindfulle dager så kan en vindtett vest passe. Tenker du på en vest for litt kjøligere dager, så kan en boblevest beholde varmen hvor det er viktigst på kroppen din. Dersom du planlegger å være i bevegelse, som for eksempel en joggetur, så er en vest mer enn nok til å holde varmen.

Sporty men stilig

Utvalget av sport vester finnes i forskjellige farger slik at du kan finne vesten som passer stilen din best. Vestene med mønstre egner seg spesielt for den som liker å skille seg ut blant mengden. Passformen varierer fra vanlig passform, løsere passform og smalere passform. Alle har ulike preferanser, og derfor bys det på et variert utvalg. Det er bare du som vet hva som passer deg best. Det er ingen nyhet at adidas sine flotte vester er sporty men også stilige. Det er derfor en god blanding som passer for en moderne hverdag.