alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Piggsko Løping

 
[22]

adidas pigger til løping og friidrett

Vi har tilgjengelig et stort og spennende utvalg av piggsko til en rekke ulike bruksområder. Er du på utkikk etter sko med pigger til friidrett, golf eller løping så vil du finne alt det du behøver hos oss. Hva med lette piggsko til løping og mellomdistanse med pigger i forfoten og i behagelig Celer-mesh overdel? Skoene sitter som støpt på foten og er konstruert ved hjelp av en mellomsåle i EVA som sikrer maksimal letthet ved hvert fraspark og at energien brukes på riktig måte!

Den ultimate piggskoen til golf eller fotball

Eller hva med vannavstøtende og pustende golfsko som fungerer utmerket i all slags vær på golfbanen? Vi har flere ulike modeller med sko som er spesialtilpasset de krevende forholdene som kan råde på en golfbane – særlig når det er glatt og fuktig i gress. Derfor har vi tatt i bruk teknologi som Thintech som sikrer kontakten med underlaget og sørger for at du holder balansen til enhver tid. Avansert teknologi sørger for at skoene holder seg tørre, enten du har havnet utenfor det kortklipte gresset på greenen eller du bare har glemt paraplyen ved det første hullet. Videre bruker vi førsteklasses pigger som er designet for å beholde grepet slik som X-Traxion-rillene og flex-sporene som er fordelt jevnt under golf-skoene for den ultimate følelsen av kontroll. Alternativt har vi også tilgjengelig førsteklasses sko til fotball med pigger. Konstruert for en tettsittende passform og for å være komfortable under hard trening er våre fotballsko definert av solide pigger og teknologi slik som Controlframe for å sikre balansen under løping. Videre er vår Sockfit-teknologi utviklet for å skape følelsen av en sko som smelter sammen med foten. Den former seg etter brukeren for maksimal ytelse under intens trening. Vi har med andre ord alt som trengs for suksess på banen eller utenfor.