alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

adidas Primeknit

 
[285]
1 / 6
Sideav 6

Yt på høyt nivå med adidas Primeknit

Ta din aktive livstil til ett helt nytt nivå og nå nye mål med adidas Primeknit-teknologier. Vi har et bredt utvalg med sko, klær og tilbehør i høy kvalitet og med Primeknit-materialer som legger til rette for at din treningsrutine skal bli mest mulig behagelig, effektiv og givende. I sortimentet vårt finner du et stort mangfold av sportssko med overdel i adidas Primeknit som pakker inn foten og gir optimal komfort. Vi har også treningsklær i elastisk, myk og ventilert Primeknit, som også bidrar til å løfte din treningsopplevelse. Av tilbehør som hansker, sports-bh og knebeskyttere vil du også se flere varianter med Primeknit, som gjør dem ekstra funksjonelle. Av produktene våre bestående av Primeknit-materialer vil du også finne andre avanserte teknologier, som sammen gir vårt utvalg med sko, sportstøy og tilbehør en kvalitet og funksjonalitet i verdensklasse. I tillegg står bærekraft høyt på adidas prioriteringsliste, ved at flere av våre modeller er laget med oppsirkulert plastavfall fra Parley Ocean Plastic, hentet fra kystområder. Bli med oss å jobbe for en sunnere planet, og kjenn adidas' høye komfort og avanserte teknologi på kroppen med adaptive tekstiler av Primeknit.

Primeknit-materialer som gir støtte, komfort og mye funksjonalitet 

I vårt utvalg med Primeknit-teknologien finner du sko, klær og tilbehør til kvinner, menn og barn i et stort spekter av stiler, farger og størrelser. Vi har Primeknit-produkter til alle aktiviteter og enhver idrett, enten du sverger til løping, fotball eller turgåing i fjellet. Flere av våre løpesko har Primeknit-overdel laget av resirkulert plastavfall, og som omslutter foten og gir deg støtte der du trenger det. Teknologien pakker inn foten din i tilpasset støtte og ultralett komfort - som gir forbedrede pustende egenskaper i viktige svettesoner. Fleksible, strikkede Primeknit overdeler gir maksimal støtte, uten for mye vekt.  Materialet er adaptivt og fotformet, og sikrer med målrettet støtte og passform i mellomfot og hæl. På denne måten klargjør adidas løpeskoene for lange distanser. I vårt utvalg av treningsklær vil du se flere varianter med elastisk og ventilert Primeknit som bidrar til å holde deg tørr, samtidig som du får stor bevegelsesfrihet. Av tilbehør som hansker har vi også Primeknit-teknologier som gir en ventilerende effekt, så du ikke blir fuktig på hendene.