alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Reisevesker

 
[68]
TRX DUFFEL S OransjeTRX DUFFEL S Oransje

TRX DUFFEL S

TERREX

Garment Duffelbag GråGarment Duffelbag Grå

Garment Duffelbag

Golf

HYBRID DUFFLE GråHYBRID DUFFLE Grå

HYBRID DUFFLE

Menn Golf

1 / 2
Sideav 2

Stilige og sporty reisevesker av høy kvalitet

Uansett hvor langt vi skal reise er det helt essensielt med gode reisevesker for hånden, slik at vi kan få med oss det viktigste på turen. Hos adidas finner du et bredt utvalg av ulike reisevesker og reisebagger til menn, damer og barn. Vi har blant annet en rekke store reisebager som er perfekte når du må ha med deg mye, og vi har reisevesker av lær som er robuste og holdbare. Uansett hva du er på jakt etter, er vi sikre på at du finner det du ser etter her hos oss.

Reisevesker og reisebager til alle anledninger

Ser du etter en stor duffelbag som rommer det aller meste du måtte trenge å ha med deg? Røm byen for helgen eller finn veien til trening med en kompakt duffelbag fra adidas som er laget for å vare. Våre slitesterke duffelbager har praktiske lommer og organiseringsplass til alt utstyret ditt som lar deg ha vannflasker og de viktigste tingene lett tilgjengelig. Foretrekker du en sekk du kan bære på ryggen? Velg en romslig ryggsekk med moderne trekk og en raffinert form. Sekken er laget av resirkulerte materialer og inne i det store hovedrommet har du plass til det meste du trenger i løpet av dagen. På utsiden er den velkjente Trefoil-logoen i hvit kontrastfarge.

Praktiske midjevesker til skogsturer

Skal du ut på tur og kanskje ikke har behovet for å ha med deg spesielt mye? Da kan du velge en praktisk midjeveske med to glidelåsrom i en modig 90-tallsstil. Med denne kan du ha tomme lommer og frie hender, samtidig som du har alt innen rekkevidde. Du får også med deg nødvendige ting som penger, telefon, nøkler og andre småting når du farter fra sted til sted. Den justerbare stroppen rundt midjen sørger for økt komfort.