alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Samba sneakers

 
[31]

Hold deg stilsikker med Samba sneakers

Hold deg frisk i stilen med Samba sneakers. Utvalget av materialet passer fint inn i garderoben med glatt skinn, semsket skinn og vegansk. Den veganske delen er laget av ultramykt syntetisk materiale og er helt uten animalske materialer. Selv limet er vegansk. adidas har designet sportsklær til hverdag og trening helt siden sambas oppstandelse på 40-tallet av adidas' egen grunnleger. Det som er med Samba sneakers, er at de er en flott kombinasjon av sport og gatestil. Det gjør at de glir rett inn i ditt daglige antrekk på skole, jobb og trening. De er ganske så tidløse for å si det mildt.

Samba sneakers med en moderne vri

Nå er adidas Samba sko blitt oppdatert med flere tidsriktige detaljer og komfort. Den elegante og lave profilen som flesteparten setter pris på, har forblitt. Skoene har fått en mellomsåle som gir utmerket og bedre demping. Med en ekstra innleggssåle på lur byr det på ekstra komfort, som gjør dem behagelige å gå med gjennom dagen. Skoenes ikoniske 3-Stripes ligner den som en gang ble brukt av fotballspillere som trenge på hardt og frossen gress. Den oppdaterte versjonen har den vintagestilen i seg, men er oppdatert med en myk skinnpløse og en yttersåle i gummi.

På tide å skille seg ut

Utvalget varierer mellom klassiske farger som gir et mer vintage uttrykk. Dersom du er på utkikk etter noe annet, så finnes de i flere spreke farger. Det kan være alt fra metallisk til en mer rosafarget variant som kanskje kan passe din personlige stil? Ønsker du å skille deg ut blant mengden, så finnes det en mer opphøyet versjon av denne klassikeren. Slik kan du oppnå nye høyder med nye sko på lager. Denne varianten har også fått en ganske så stilig plattformsåle som er laget av naturgummi.