alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sandaler · Blå

 
[44]

Blå sandaler til strand- og bassengliv

Velg et par blå sandaler til et herlig strand- og bassengliv. Vi har et knippe lekre blå sandaler som du kan bruke enten du skal på stranda eller slappe av ved bassenget. Enten du vil ha myke fotsenger av skum som former seg etter foten din som om du går på en myk sky eller du vil ha hardere såler, så finner du lett en favoritt i utvalget vårt. Her er alt fra sandaler med massasjeknotter til fotsenger til litt hardere såler i en klassisk adidas sandal. Og liker du blått, skal du velge deg et blått par.

Både stil og komfort

Du trenger ikke velge mellom stil og komfort. Med sine klassiske 3-Stripes i lekker kontrast mot det blå er du sikret den klassiske adidas-stilen. Komforten ligger i sålene og i de hurtigtørkende og vannavstøtende materialene som blir brukt for at sandalene skal holde seg tørre. På noen sandaler kan du tilpasse passformen over vristen, mens andre sandaler har remmer bak også. Dette gjelder særlig sandaler til barn som helt ned i barnehagealder som gjerne trenger en ekstra støtte der. De kan godt ha sandaler til luftige innesko, siden yttersålen har et godt grep på underlaget.

Sandaler til dusjen

Flere av de blå sandalene kan du trygt dusje med, fordi de er av et helt glatt, hurtigtørkende materiale. Akkurat som sandalene som barn kan svømme med, så har de et godt grep på underlaget og det blir vanskeligere å skli. Enten du er ute etter sandaler til dusjen, badesandaler eller sandaler til strand- og bassengliv, så er det lett å finne en favoritt i utvalget vårt. Enten du velger deg en komfortabel klassiker eller en mer behagelig fotseng, sikrer du deg et godt valg når du velger deg et par blå adidas sandaler.