alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hvite sandaler

 
[44]
Y-3 Water Slide HvitY-3 Water Slide Hvit

Y-3 Water Slide

Y-3

ADILETTE HvitADILETTE Hvit

ADILETTE

Menn Originals

Klassiske, lettvinte hvite sandaler

En klassiker som beskytter føttene dine fra solvarm strand, solvarme fliser eller glatte gulv i svømmehallen. De er lette å sette føttene i og tåler vann. adidas hvite sandaler med mørkeblå 3-Stripes eller Trefoil blir sett nær svømmebasseng og andre badesteder av flere årsaker. 3-Stripes og Trefoil vitner om kvaliteten til sandalene: Sålen er formet slik at foten skal ligge godt i sandalen med støtte på de rette stedene, mens den brede remmen over gir en god støtte over foten slik at sandalen sitter behagelig på selv om du går. De er lettvinte å ta av og på når du går til og fra vannet.

Glatt eller solvarmt underlag er ikke et problem

Enten du er på badeferie og vil bruke dagene dine langs bassengkanten og på stranda eller du er hjemme og skal en tur i svømmehallen, så er det praktisk med hvite sandaler som du bare lett kan trå ned i. Da kommer du deg fra a til b, nærmere bestemt fra garderobe til svømmebasseng eller fra solseng til vannkanten, uten å brenne deg på et solvarmt underlag. Du må være forsiktig på glatte underlag, men klassikeren har en såle som gjør det mindre glatt.

En anvendelig sommerklassiker

Hvite sandaler er anvendelige overalt og ikke bare ved bassengkanten, nettopp på grunn av det lettvinte og praktiske. Flere bruker dem som tøfler hjemme eller på hytta. De er spesielt populære om sommeren når vi går mye ut og inn. I årenes løp har vi i adidas fokusert mer og mer på en behagelig såle, noen med massasjeknotter, noen med BOOST-såle, og dermed har bruksområdene utvidet seg nettopp fordi dette gjør dem så komfortable å ha på føttene. Ta en titt på de forskjellige hvite sandalene og finn en favoritt til dine føtter. Da får du en anvendelig sommerklassiker du også.