alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rosa sandaler

 
[19]

Stilig, myk og enkel komfort i rosa sandaler

Tråkk inn i noen enkle rosa sandaler og kjenn komforten fra supermyke fotsenger hele dagen. Enten du er på vei til bassengkanten, til dusjen eller du bare trenger noe enkelt å tråkke inn i, så vil et par adidas rosa sandaler la deg gjøre det med stil. Klassikeren fra 70-tallet er fortsatt med oss, takket være en videreutviklet såle som både demper og støtter opp om føttene dine. Sålen er det perfekte mellomlaget mellom føttene dine og underlaget, og demper hvert steg. Med en såle som tar grep så er også sjansen mindre for å gli på underlaget.

Tidløs klassiker

Enten du velger deg rosa sandaler med adidas 3-Stripes eller Trefoil, er du sikret en stilig, tidløs klassiker som tar godt vare på føttene dine. Med rosa sandaler kan du også skinne litt ekstra og samtidig sette farge på hverdagen. Her finner du alt fra Adilette Lite og Aqua, Pharell Williams, Eazy flip-flops og superstar og Altaswim til de minste. Finn deg en favoritt og gå fra pedikyr til bassengkanten med stil.

Stil som tørker hurtig

En stor fordel med adidas rosa sandaler, er at de tørker hurtig. Derfor kan du bruke dem når du behøver sandaler i dusjen eller når du bader. Du finner også rosa sandaler til små føtter som trenger noe mykt og komfortabelt på seg når de vasser i sjøkanten. Med sitt solide grep om underlaget, vil de rosa sandalene være perfekte badesandaler for de små føttene. Det er nettopp den solide gummisålen som gir så et så godt grep. Her er det lett både for store og små å finne seg en favoritt som bare blir værende på føttene hele ferien gjennom og enda lenger. Finn størrelsen din og velg deg et par adidas rosa sandaler. Føttene dine fortjener det.