alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sko · Glitter

 
[6]
Rivalry Low Sko SvartRivalry Low Sko Svart

Rivalry Low Sko

Damer Originals

Rivalry Low-sko med Swarovski®-krystaller HvitRivalry Low-sko med Swarovski®-krystaller Hvit

Rivalry Low-sko med Swarovski®-krystaller

Damer Originals

Glittersko for litt ekstra bling i hverdagen

Hvorfor ta til takke med et par helt ordinære sko når du kan ta stilen din til det ekstraordinære med et par glittersko fra adidas? Ta looken din til nye høyder med paljettdetaljer som fanger blikk. Myke overdeler, pløse og fôr av skinn sikrer deg komfort og holdbarhet. Teksturerte yttersåler i naturgummi sikrer deg godt grep, og plattformsåler gir deg en aldri så liten høyde-boost. En formet fotseng med Cloudfoam Plus gir deg en supermyk, dempet følelse som gir deg energien tilbake. EVA-yttersåle gir deg lett komfort. Velg deg det perfekte glitrende paret som kan lyse opp hverdagen og gi deg selvtillit til å mestre alt som kommer din vei.

Glitter er ikke lenger bare for spesielle anledninger

Hvem sier at glitter, paljetter og bling bare er for spesielle anledninger? Ta hverdags-looken din et steg videre med glitrende paljettdetaljer som garantert fanger blikk, tar antrekket ditt til nye høyder og gir deg selvtilliten du fortjener selv til de minste gjøremål. Klassiske basketballsko med glitrende detaljer er ikke bare en del av 80-tallets garderobe, men er klare til å gjenoppdages av en ny generasjon med skatere, artister og alle der imellom. Med et par glittersko fra adidas trenger du ikke ofre stil for komfort eller vice versa. Med myke, dempende såler, gode materialer og iøynefallende design får du alt i ett – ingen kompromiss nødvendig. Gi ethvert antrekk det lille ekstra med en glitrende 3-Stripes-logo, og ta fatt på hver dag med selvsikkerhet, komfort og stil. Enten du parer glitter med jeans, kontorantrekk eller treningstøy, kan du være sikker på at looken din får prikken over i-en. Du trenger ikke lenger vente på spesielle anledninger for å skinne – glittersko fra adidas er her nå, og dette er øyeblikket du har ventet på. Gi hverdagen din litt ekstra bling. Det fortjener du.