alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Pharell sko

 
[6]

Spenstige Pharell sko som alltid vil få deg til å skinne som en superstjerne

Den kjente musikeren Pharell har lang fartstid som designer av kule og fargerike moteklær, og gjennom samarbeidet med adidas har artisten laget en kolleksjon med ulike sko som passer perfekt for den design- og kvalitetsbevisste. Hva med en superkul oransje joggesko med lekre sorte detaljer og en gul kontrastsøm på overflaten? Eller noen retroinspirerte slides som passer perfekt til late dager på stranden eller ved bassenget om sommeren? Den avanserte lukkingen med lisser på de oransje skoene sørger for perfekt komfort og en sko som sitter som støpt rundt føttene. Videre får du en overdel som består av adidas Primeknit for kul tekstur og en miljøvennlig profil. Inne i selve skoen vil du finne våre supermoderne boost-mellomsåle som sørger for fantastisk komfort og ergonomisk beskyttelse for føttene. Skoene har også en kul og klassisk yttersåle av gummi som gir godt grep uansett sesong eller vær.

Luksusdesign møter innovasjon i verdensklasse

Den avanserte boost-mellomsålen gir disse skoene komforten og stabiliteten som trengs til trening eller fritid. Skoene kan fint brukes som en løpesko eller til andre aktiviteter som sykling eller klatring på grunn av den lave vekten og smale profilen. Videre så sørger bruken av Primeknit for en sko som puster godt og som derfor er særlig egnet til bruk i varmere vær. Den moderne yttersålen av gummi garanterer perfekt grep uansett, noe som vil hjelpe deg ved trening utendørs.

En sko som kombinerer sofistikert eleganse og sportslige linjer

Denne skoen i oransje vil se helt perfekt ut med en blå adidas joggebukse og en av våre kule t-skjorter eller overtrekksjakker for et klassisk og ikonisk antrekk. Videre vil den oransje fargen passe utmerket med en hettegenser i lyseblått og en lys treningsbukse for et avslappet og stilig utseende. For å holde skoene rene kan man bruke en fuktig klut for å fjerne støv og skit på en effektiv måte.