alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Skolesekker

 
[90]
1 / 2
Sideav 2

Skolesekker som rommer alt du trenger å ha med deg

Enten du trenger en ny sekk eller bag til skolestart eller du vil bytte ut den du allerede har, kan du ta en titt på det brede utvalget vi har av skolesekker fra adidas. Kanskje du finner en som passer enda bedre til personligheten din? Skolesekken eller -bagen skal kunne romme mye. Det er viktig å ha plass til bærbar PC, skrivebøker, skolebøker, mat og drikke og andre ting som du trenger i løpet av dagen. Dersom du har gymtime eller pleier å dra innom treningssenteret før eller etter skolen, bør du ha plass til treningssko og -tøy også. Eller har du kanskje et skap på skolen, og du trenger derfor en mindre sekk? Uansett størrelse, bør du velge en som passer til din personlige stil og som du føler deg vel med. Vi er helt overbevist om at du finner en skolesekk fra adidas som faller i smak!

Sekker og vesker i alle varianter

Vesker og sekker er mye mer enn en praktisk ting for oppbevaring. Dagens modeller er stilige og moteriktige i tillegg til å være praktiske, og du kan velge mellom mange ulike modeller. Dersom du har behov for å ha med deg mye, kan du velge en av våre største modeller som rommer det meste du måtte trenge. Velg en klassisk, svart modell med den velkjente adidas-logoen på for en tidløs og sofistikert look, eller gå for en knallrød variant dersom du vil ha noe litt sprekere. Vi har også mindre vesker og skolesekker fra adidas for deg som ønsker en enklere versjon som er lettere å ta med seg, og mange velger å ha både en stor og en liten. Hos adidas finner du også dedikerte gymbager som er populære til gymtimen. Dersom du skal på tur i marka og bare vil ha med deg småting som mobil, lommebok, nøkler og en vannflaske, anbefaler vi en praktisk rumpetaske som enkelt kan justeres rundt livet.