alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Skolesko

 
[751]
NMD_R1 Primeblue Sko
Stan Smith Sko
Nizza Platform Sko
Forum Bold Sko
Astir sko
Forum Bold Sko
NMD_R1 Refined Sko
Astir Sko
Astir sko
Superstar Pride Sko
OZWEEGO Sko
NY 90 Sko
Superstar Sko
Gazelle Sko
NMD_R1 V2 Sko
SUPERSTAR
OZWEEGO W
Superstar Sko
Nizza Platform Mid Sko
Superstar Parley Sko
Superstar Sko
Superstar Sko
OZWEEGO Celox Sko
Nite Jogger Fluid Sko
NMD_R1 Sko
NMD_R1 Spectoo Sko
NMD_R1 TR sko
Nite Jogger Sko
Continental 80 Stripes Sko
Superstar Sko
LA Trainer Lite Sko
AKANDO ATR
OZWEEGO OZWG W
ZX 700 Sko
STAN SMITH J
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Sko
Run 60s 2.0 Sko
X_PLR sko
Tensaur Run Sko
FortaRun BOA All Terrain Running Sko
Grand Court Lifestyle Court Elastic Lace and Top Strap Sko
Grand Court Lifestyle Hook and Loop Sko
Run 70s Sko

Tidløse og moteriktige skolesko fra adidas

Ønsker barna seg nye skolesko til det nye skoleåret? Eller har de vokst ut av skoene sine midt i skoleåret? Det er ingen hemmelighet at barneføtter vokser raskt, og det er viktig at barna har sko som passer til enhver tid. Mange tenker det er lurt å kjøpe sko som barna kan "vokse inn i", men husk at de ikke skal være for store heller. Dette kan nemlig føre til unødvendig friksjon som kan gi gnagsår. Derfor er det bedre å heller bytte ut skoene litt oftere, og samtidig sørge for at barna er komfortable til enhver tid. Heldigvis er skolesko og andre barnesko fra adidas produsert i materialer av høy kvalitet, så skoene kan helt fint gå i arv til nestemann!

Slik vedlikeholder du skoene

Det er ingen tvil om at barn har en tendens til å komme hjem med skitne sko, og derfor er det viktig å vite hvordan du skal vedlikeholde og rengjøre dem. Først og fremst er det viktig at du impregnerer dem før bruk. Dette tilfører et beskyttende lag på skoen, og du kan gjerne impregnere igjen regelmessig når skoene er rene. Vask dem med en fuktig klut og mild såpe eller eventuelt med spesielle skoprodukter.

Bredt utvalg av råkule skolesko

Hos adidas har vi et bredt utvalg av skolesko til både gutt og jente i ulike varianter, størrelser og farger. Dersom du ønsker en klassisk og tidløs variant i svart eller hvitt, har vi en rekke forskjellige modeller å velge mellom. Du kan for eksempel velge en helsvart sko med 3-Stripes i samme farge, eller gå for hvite 3-Stripes for å virkelige få frem det ikoniske symbolet. Vi har også flere varianter for de som ønsker mer fargerike varianter, og da kan du blant annet velge en rød sko med hvite 3-Stripes eller en stilig oransje variant for som virkelig skiller seg ut.