alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skobager

 
[6]

Ta vare på skoene dine med skobager fra adidas

Riktig treningsutstyr er altavgjørende for en god treningsøkt, og noe av det viktigste vi har i treningsgarderoben vår er gode treningssko. Uansett om du skal spille fotball, trene på treningssenteret, sykle i marka eller løpe deg en tur i parken, så er det helt essensielt å ha gode sko på føttene. Føttene våre skal vi jo tross alt ha hele livet og sko er en viktig investering. De fleste skaffer seg ulike sko til de forskjellige anledningene og treningsformene. Når vi har skaffet oss et par gode sko, er det viktig at vi tar godt vare på dem. Dette innebærer blant annet å ha gode skoposer å oppbevare dem i når vi skal ta dem med oss, men gjerne også til å oppbevare dem i når du er hjemme.

Praktiske skobager med ulike egenskaper

Hos adidas har vi et bredt utvalg av skobager som tar godt vare på skoene dine. Velg for eksempel en ventilert skoveske som er laget for å vare, slik at du kan få med deg skotøyet som en proff. Vannavstøtende finish og pustende mesh sørger for at alt holdes pustende og tørt mellom treningene. Den overdimensjonerte adidas-logoen sørger for et sporty og klassisk uttrykk. Dersom du ønsker en skobag med en leken vri, kan du velge en variant som ligner på en adidas-skoeske – men selvsagt med ekstra slitestyrke. Bred glidelåsåpning gir deg tilgang til alt du har pakket, og et praktisk bærehåndtak gjør den enklere å bære med seg. Er du typen som elsker Predator-sko for å få nye egenskaper på fotballbanen? Velg en Predator-skobag som er inspirert av et monster. Den tar vare på Predator-skoene dine til du er klar for å slippe dem løs på banen. Den praktiske ventileringen gjør at de kan puste etter at de har vært i bruk.