alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skotilbehør

 
[11]

Det rette tilbehøret til de rette skoene

Tekniske sko lages for tekniske brukere. Det betyr også brukere som stiller høye krav til både utstyret og seg selv, og med skotilbehør fra adidas har du reservedeler og alternativer som gjør at du kan fortsette treningen eller skifte retning akkurat som du selv vil. Skotilbehøret fra adidas lages med de mest høytytende materialene, med knotter og pigger i stål og metaller som ikke bare kan byttes ut og erstattes, men som oppfører seg som du forventer, på de underlagene du liker best.

Klatre mot toppen med riktig fotfeste

Riktig fotfestet er noe av det viktigste som finnes på alle slags baner, og de rette knottene og piggene fra utvalget av skotilbehør fra adidas kan være forskjellen på en vinnerrunde og å trekke det korteste strået. Mange av de tekniske skoene fra adidas har utbyttbare knotter og pigger, og du kan dra nytte av fordelene med spesialisert skotilbehør til de spesifikke aktivitetene dine, når som helst. Golfbaner, fotballbaner, løpebaner. Alle stiller egne krav til både selve skoene og tilbehøret du bruker sammen med dem, og her finner du det du trenger for å sette skuddet, bruke færre slag eller barbere sekunder av bestetidene dine.

Stram knottene, og sett kursen mot målet

Knotter og pigger er kanskje viktigere skotilbehør enn det mange av oss regner med. De rette knottene til fotballskoene må være lange nok til å ta tak i underlaget, men ikke for lange – da blir grepet dårligere. Piggene på golfskoene kan ikke ødelegge greenen, men skal holde deg på plass gjennom driven. Velg de rette piggene blant skotilbehøret fra adidas, så kan du bytte etter forholdene, tørke av ekstrasettet og gå fra bane til bane med akkurat riktig mengde grep i favorittskoene – når du er ferdig, er det bare å skylle av og tørke, så er de klare til neste runde. Akkurat som deg.