alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Slip On

 
[286]
1 / 6
Sideav 6

Smidige slip ons sko som matcher din selvsikkerhet 

Hvorfor bruke tid på å knyte lisser når det finnes sko uten? Kanskje virker det litt sprøtt å løpe eller spille fotball uten å først stramme godt med knutene vi vokste opp med. adidas slip ons sko vil dog overraske deg, og du vil muligens aldri se tilbake. Vi har et mangfold av stiler, farger og varianter – til kvinner, menn og barn. adidas sørger som vanlig for høyt komfortnivå med sine mange praktiske egenskaper og høye funkskjonalitet. Blant slip on skoene våre finner du EVA-mellomsåler, bounce-innlegg og Adiwear-yttersåle av gummi som gir god støtte, stabilitet og demping. Med sokkelignende passform på flere varianter sitter skoene godt og gir deg fullstendig kontroll, enten du befinner deg i en tennismatch eller basketballkamp. Våre mange typer fotballsko holder deg på bena med sitt faste underlag og gode grep, slik at du føler deg selvsikker på banen. Vi har også kule og slitemotstandige skateinspirerte sko med diverse trykk. 

Klar for action på et blunk med lisseløse sko 

Enten du sverger til tennis, løping, fotball, basket, eller om du ikke liker sport i det hele tatt, vil du finne slip ons sko for deg og din hverdag i vårt brede sortiment. Uansett hvilke anledninger du trenger sko til, så er det alltid visse ting som må stemme – riktig størrelse, passform og selvfølgelig stil, og der er adidas suverene. Med vårt høye fokus på funksjonalitet sørger vi for å tilby deg et bredt spekter av sportssko uten lisser, som rett og slett sitter som støpt på foten og gir godt grep. Adiwear yttersåle av gummi gir deg god støtte slik at du skal kjenne deg stødig og selvsikker. På denne måten holder skoene deg fullstendig i kontroll over dine raske og brå bevegelser. Lightsstrike-demping på basketballskoene våre gjør kampene morsommere ved at du får mer frihet til å hoppe høyt og score, da dempingen tar deg imot igjen på en myk og behagelig måte. Vi har også lettere demping på tennisskoene våre, som ikke senker hastigheten. Våre mange lisseløse fotballsko sørger for fast underlag og godt grep. Våre slip ons sko skal booste din selvsikkerhet slik at du vil føle deg best mulig.