alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas slippers

 
[197]
1 / 5
Sideav 5

SLIPPERS FRA ADIDAS

Siden 1970-tallet har adidas-sandalen Adilette vært selve standarden ved bassengkanten – og de ikoniske tre stripene er for mange ensbetydende med komfort og stil.

Utvalget av sandaler, slippers og flip-flops fra adidas inkluderer en rekke innovative løsninger, som sliders med Cloudfoam-såle – en komfortabel og hurtigtørkende fotseng med myk demping – og kult design som Adilette Prima, en slags sovepose for føttene, og Adilette Primeknit Sock Shoes, en superlett hverdagssandal med en dramatisk 3D-effekt og sokkesilhuett. Ta en titt på det store utvalget av design – fra kunstneriske innslag til de klassiske tre stripene eller Trefoil-logoen.

Slippers er en selvfølgelighet i en aktiv hverdag. Det er imidlertid tre ting som står frem litt ekstra:

Post-workout

Når du kommer hjem fra trening, fortjener føttene dine en stille applaus gjennom økt komfort. Etter en lang løpetur eller en god økt på treningssenteret har føttene helt andre behov, så ta gjerne med sandaler i bagen så du kan hvile fotputene på den komfortable sålen – formet etter foten og med god demping.

I sommerhalvåret

Sommerlige vibber og god stemning er nøkkelord for sandaler fra adidas. Uansett om du er ved bassenget på sydenferie, spiller strandvolleyball i fellesferien eller simpelthen slapper av hjemme i hagen, er det naturlig å bruke sandaler i de glade sommermånedene. Se etter sportssandaler som Adissage, med massasjesåle, for en aktiv hverdag, og Duramo og Aqualette for dusjing og bading – og kule farger for en stilsikker sommer.

I hverdagen

Superkomfortable slippers som Adilette Prima eller Adilette Primeknit Sock Shoes er ypperlige valg for deg som ønsker å kombinere den komfortable utformingen til de klassiske Adilette-sandalene med et mer dramatisk uttrykk og god hverdagsflyt. Med åpne sandaler kan du dessuten forlenge sommerhalvåret med stilige overdeler – som glitter, tropiske varianter og spennende fargekombinasjoner.