alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Babysko

 
[4]
Stan Smith Crib Sko HvitStan Smith Crib Sko Hvit

Stan Smith Crib Sko

Barn Originals

Stan Smith Crib Sko HvitStan Smith Crib Sko Hvit

Stan Smith Crib Sko

Barn Originals

La barnet ta sine første steg med babysko fra adidas

Små føtter i vekst trenger god balanse og stabilitet, og det er nettopp her babysko fra adidas kommer inn i bildet. Ikke bare ser småbarnsskoene svært stilfulle og kule ut, men de er også veldig behagelige for barnet å ha på foten. Skoene ser like ut som vosken-modellene, og det gjør at hele familien kan kle seg opp i matchende og kule sneakers. Barnemodellene har praktiske detaljer som elastiske lisser, som gjør dem enkle å ta av og på foten, og de har gjerne et mykt fôr som er bra for små barneføtter. Se gjerne etter modeller med OrthoLite®-innleggssåle for at skoene skal bli enda mer behagelige for barnet.

Baby sneakers fra adidas: Kul stil fra første stund

Er det én ting som adidas virkelig er kjent for, så er det ikoniske og superkule sneakers. Det er ikke rart at vi elsker sneakers – de kan brukes både til hverdags og til fest, og de er veldig gode å gå med. Det samme kan sies om baby sneakers. Om du ønsker at barnet skal kle seg opp og se fin ut, uten å måtte gå med vonde sko – ja, da er adidas babysko det rette valget for deg!

Hvordan velge riktige barnesko

Mange foreldre synes at det kan være vanskelig å velge babysko og barnesko i riktig størrelse. Tommelfingerregel sier at skoen bør være 1-1,5 cm lengre og 1 cm bredere enn barnets fot, men det er allikevel viktig at skoen ikke blir for stor. Til de aller minste bør skoen sitte så bra på som mulig for å gjøre det enklere for barnet å bevege seg, men pass bare på at de ikke blir altfor stramme. I så fall kan barnet få problemer med å bevege tærne sine, og det kan igjen føre til at foten blir kald. Om vinteren kan det være smart å velge sko som har ekstra plass til gode ullsokker.