alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Babysko

 
[6]

La barnet ta sine første steg med babysko fra adidas

Små føtter i vekst trenger god balanse og stabilitet, og det er nettopp her babysko fra adidas kommer inn i bildet. Ikke bare ser småbarnsskoene svært stilfulle og kule ut, men de er også veldig behagelige for barnet å ha på foten. Skoene ser like ut som vosken-modellene, og det gjør at hele familien kan kle seg opp i matchende og kule sneakers. Barnemodellene har praktiske detaljer som elastiske lisser, som gjør dem enkle å ta av og på foten, og de har gjerne et mykt fôr som er bra for små barneføtter. Se gjerne etter modeller med OrthoLite®-innleggssåle for at skoene skal bli enda mer behagelige for barnet.

Baby sneakers fra adidas: Kul stil fra første stund

Er det én ting som adidas virkelig er kjent for, så er det ikoniske og superkule sneakers. Det er ikke rart at vi elsker sneakers – de kan brukes både til hverdags og til fest, og de er veldig gode å gå med. Det samme kan sies om baby sneakers. Om du ønsker at barnet skal kle seg opp og se fin ut, uten å måtte gå med vonde sko – ja, da er adidas babysko det rette valget for deg!

Hvordan velge riktige barnesko

Mange foreldre synes at det kan være vanskelig å velge babysko og barnesko i riktig størrelse. Tommelfingerregel sier at skoen bør være 1-1,5 cm lengre og 1 cm bredere enn barnets fot, men det er allikevel viktig at skoen ikke blir for stor. Til de aller minste bør skoen sitte så bra på som mulig for å gjøre det enklere for barnet å bevege seg, men pass bare på at de ikke blir altfor stramme. I så fall kan barnet få problemer med å bevege tærne sine, og det kan igjen føre til at foten blir kald. Om vinteren kan det være smart å velge sko som har ekstra plass til gode ullsokker.