alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Solbriller

 
[38]

adidas solbriller til dager i sola

Solbriller er mer enn bare et stilig tilbehør. Enten du går en tur i byen, en tur i fjellet, spiller på banen eller nyter late dager på stranda, vil solbrillene forsterke personligheten din, beskytte øynene dine og gi deg skygge for det sterke lyset. Kolleksjonen med adidas solbriller er en utmerket beskyttelse mot UV-stråler fra sola og andre elementer som støv, vind og snø.

Designerne tar vare på detaljene

Stilig design og neseputer som kan tilpasses, sørger for en stabil og komfortabel støtte på nesen. Solbrillene er laget av materialer i lett vekt, tynt metall og plast som hviler på nesen din uten å trykke eller lage merker. Materialene er så fleksible at de vil passe helt perfekt til ansiktet ditt med et grep som ikke sklir på grunn av myk gummi på enden av stengene. adidas solbriller er utstyrt med varige glass av høy kvalitet, robuste og laget av anti-ripe-materiale i solide og fleksible rammer, slik at de er lette å bære med seg og tåler å brukes der du er. adidas solbriller med anti-dugg glass har god motstand mot dugg på fuktige dager eller på stranda.

Gi mer til stilen din med de beste solbrillene

Solbrillekolleksjonen til adidas består av et bredt utvalg av modeller som passer til enhver personlighet eller anledning. Enten du liker retro, vintage eller festivaler, så kan du velge den stilen og størrelsen som passer best til din ansiktsform. Der er også en rekke farger som du kan bruke til forskjellige antrekk. Du kan velge solbriller som passer til aktiviteten din, velge en med UV-beskyttelse for å holde deg kul og komfortabel en soldag eller til en aktiv dag med strandvolleyball. Solbriller er det klassiske tilbehøret som også viser det siste i motebildet. Et perfekt valg vil ikke bare beskytte deg, men ta stilen din helt til det neste nivået.