alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Strandklær

 
[41]

adidas strandklær: Alt du trenger til deilige dager på stranden

Solen skinner, og stranden kaller deg – bare tanken er nok til å lengte etter sommer og ferieturer! Men har du alt du trenger til lange dager i vannet og i sanden? Her finner du lekre strandklær som passer godt til både svømming, solslikking og morsomme runder med strandvolleyball! Eller kanskje du har lyst å løpe deg en tur langs vannkanten, før du kaster deg ut i bølgene som en belønning når du kommer i mål? Vi har også praktiske sommerklær til overskyede dager. Det er ingen grunn til å holde seg vekke fra stranden selv om ikke solen skinner – det er godt for både kropp og sjel å gå lange turer langs vannet. Vi har for eksempel treningsdresser med lekre 3-Stripes som passer perfekt til fritidsbruk og trening. En god løpetights gjør også susen. Disse plaggene puster godt, transporterer fukt og sitter som støpt mens du løper av sted.

Sommerklær og praktisk tilbehør på varme dager

I tillegg til gode sommerklær og strandklær, anbefaler vi å ha en god caps, solhatt og et par solbriller for ekstra beskyttelse. En deilig treningsjakke er også smart å pakke med seg når du skal være utendørs i mange timer. Selv om dagen starter med strålende sol, kan det fort skye til og bli kjølig i luften. Mange av plaggene er dessuten svært allsidige. Vi har for eksempel shortser som kan brukes til bading, trening og fritidsbruk. De lages av et lett materiale som tørker raskt. Eller hva med en fotballtrøye som viser emblemet til favorittlaget ditt? Fotballskjortene våre lages av pustende materialer som effektivt fjerner fukt, og det gjør at de er behagelige å bruke både på varme sommerdager og på trening. Uansett hva du velger, må du huske på å sjekke vaskeanbefalingene. Enkelte av treningsplaggene bør for eksempel ikke tørkes i tørketrommel, mens motiv ikke bør strykes. Tar du enkle grep på forhånd, kan du bevare plaggene like fine over lang tid.