alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hopp til hovedinnhold
adidas

Badehetter og svømmehetter

 
[7]

Praktiske og superkule badehetter

Ikke bare er det praktisk å bruke badehetter, men enkelte steder er det faktisk påbudt med svømmehette for at du skal få lov til å bade i bassenget. Løse hår har nemlig en uvane med å tette sluk og filtre. Det finnes imidlertid mange fordeler med å tre en stilig hette over hodet. Du holder håret relativt tørt, og du unngår å skade håret ved å utsette det for sterkt sollys og klor. Vi har hetter for rundesvømming, trening og konkurranse. Konkurransehetter og treningshetter er ofte ganske stramme, slik at det løse håret ditt ikke skaper unødvendig motstand i vannet. Velg hetter som dekker ørene, dersom du ønsker å bruke øreplugger. Hetten hjelper nemlig med å holde dem godt på plass, slik at du ikke trenger å irritere deg over at de faller ut midt i en intens svømmeøkt.

adidas svømmehetter har et lekkert design

I tillegg til topp funksjonalitet har adidas badehetter et kult design. Du kan velge mellom ulike farger, motiv og mønstre, samt du kan få klassiske hetter med ikoniske 3-Stripes og Trefoil-logo. Det er ikke noe problem å velge en modell som matcher resten av badetøyet ditt. Det er vanlig å bruke materialer som lycra, latex og silikon. Mange av hettene til adidas er revnebestandige og har en behagelig passform som hverken klemmer eller klyper deg noen steder.

Hvordan ta på seg ei hette

Det kan være ganske utfordrende å ta på seg ei hette uten trening, men prosedyren går som en drøm når du først har lært deg triksene. Vi anbefaler at du først setter håret opp i en knute eller hestehale, alt etter hvor langt det er. Deretter fukter du håret i en vask eller i dusjen for at hetten skal skli lettere på. Du kan også legge et lett lag med balsam på håret. Tørre hårstrå kan nemlig lugge litt og gjøre det mer krevende å få hodeplagget på plass. Åpne hetten, bøy hodet frem og begynn å ta den på deg fra pannen og bak. Nå trenger du bare å justere den litt, og du er klar!