alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Terrengløping

 
[304]
Terrenget og naturen kaller. Terrengløping er ikke bare for de spesielt interesserte. Det er en aktivitet som passer alle aldre og alle treningsnivåer. Her finner du utstyret som trengs for den beste opplevelsen, og de beste resultatene når du skal ut og drive med det du elsker, nemlig terrengløping. Fra skoene med ekstra grep på ujevne underlag, og forsterkninger som støtter opp foten når røtter og steiner dukker opp, til jakker som isolerer og puster når det går mot kveld, eller dagene blir kaldere. De som driver med terrengløping, uansett hvor i verden, har oppdaget at naturen har masse å by på, både for kropp og hode, og hvis du har satt nettopp terrengløping på listen over favorittaktiviteter, finner du alt du trenger for å holde i gang, rett her hos oss.
1 / 7
Sideav 7

Terrengløping er den perfekte treningsformen

Terrengløping er noe av det beste og mest skånsomme du kan gjøre for kroppen din. Mens løping på asfalt kan være belastende for bena i lengden på grunn av det harde underlaget og ensformig løpestil, sørger naturens eget treningsstudio for et mykt og variert terreng som i tillegg til å være skånsomt også byr på gode naturopplevelser og nye utfordringer for hvert steg. Terrengløping er den perfekte måten å inkludere koordinasjon-, styrke- og balansetrening i treningsregimet ditt, da du hele tiden må være oppmerksom på omstendighetene og tilpasse deg underlaget. I terrenget kan du møte på sølepytter, glatte steiner og røtter – og da gjelder det å ha løpesko med perfekt grep.

Skoene som gir støtte i ulendt terreng

Terrengløping krever løpesko med enestående grep som kan takle ujevnt og variert underlag. Det ene øyeblikket løper du på en jevn og tørr sti, det neste møter du på våt myr og glatte røtter. Robuste og støttende løpesko er uten tvil den viktigste investeringen for deg som trives best i skog og mark med løpesko på beina. Velg en pustende, lett og elastisk terrengløpesko for den beste løpeopplevelsen, slik at du kan sette opp farten i terrenget med selvtilliten på topp. Hos adidas finner du terrengløpesko som byr på blant annet EVA-dempeteknologi, yttersåler av Continental™-gummi for fantastisk grep på krevende underlag og en sokkelignende Primeknit-overdel for komfort og omtanke for miljøet. Vi har alle et ansvar for å ta vare på den dyrebare planeten vår, og et av tiltakende adidas har satt i gang, er Parley Ocean Plastic. Det vil si at vi bruker resirkulert plastavfall fra blant annet øyer og strender i noen av produktene våre – det betyr mindre ressursbruk og ikke minst at plasten ikke ender opp i havet.

Værbestandige terrengklær

Selv om skoene spiller hovedrollen uansett hvilke terrengaktiviter du foretrekker, trenger du også værbestandige og behagelige klær som puster godt og har god bevegelsesfrihet. Med et par gode terrengløpesko og en garderobe som er forberedt på all slags vær og vind, har du alt du trenger for å utforske nye terreng.