adidas
GRATIS LEVERING OVER KR 250 OG 100 DAGERS RETUR

Terreng

 
[610]
1 / 13

Utstyr til terrengaktiviteter

Du vet hva de sier: «Det finnes ikke dårlig vær – bare dårlige klær». For alle som er glade i å tilbringe tid i naturen, er det viktig å være bevisst på hva man trenger av klær, sko og utstyr for å kunne bevare gleden over å være ute, og ikke la den gå over i frustrasjon over våte tær og kalde fingre. Du finner en rekke klær, sko og utstyr til terrengaktiviteter for deg som trives ute blant elementene, så ta en titt på utvalget, og se om du finner nye favoritter innen terrengsikkert utstyr fra adidas.

Klær og utstyr til terrengaktiviteter

«Ut på tur – aldri sur!». Forbered deg på uforutsette værforhold med værbestandige klær og utstyr til terrengaktiviteter fra adidas. Se for eksempel etter utejakker og anorakker med isolering og vattering, eller dunjakker fylt med andedun og fjær, og med vind- og vannavstøtende materialer. En rekke dunjakker er dessuten utviklet med stabile Conextbaffles-dunkamre som er vevd inn i materialet og satt sammen uten å bruke ekstra tråd, noe som sikrer bedre beskyttelse mot vind og vann mens du er ute på tur. Du finner også en rekke andre plagg i adidas’ kolleksjon av utstyr til terrengaktiviteter, som isolerende tights med fleece-paneler eller terrengtilpassede løpetights med vindresistent front og ventilerende partier bak, slik at du holder på temperaturen foran, men lar huden puste og unngå svettelag.

Terrengsko, tursko og terrengløpesko

Blant adidas’ utvalg av utstyr til terrengaktiviteter finner du et stort utvalg av sko optimalisert for turer og løping i terrenget. Se for eksempel etter populære adidas Terrex Free Hiker – lette terrengsko med en vannavstøtende og pustende membran i GORE-TEX, adidas’ beste demping med en BOOST-teknologi i mellomsålen, og en slitesterk yttersåle som sikrer utmerket grep og støtte i skog og mark. Du finner også en rekke andre alternativer i sko-utvalget – ta for eksempel en titt på de mellomhøye Eastrail-skoene med sikkert fotfeste og en ekstra stabil utforming med god ankelstøtte, og terrengløpesko som Tracerocker og Speed, som er utviklet spesielt for løping i utfordrende terreng. Du finner også egne modeller med damespesifikk passform og varianter til barn.