alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Trefoil

 
[351]
1 / 8
Sideav 8

Den legendariske produktserien Trefoil dekker alle dine behov uansett forhold

Produktene er en del av adidas Trefoil og kjennetegnes av den fantastiske adidas-kvaliteten og den sportslige utformingen som bidrar til at du kan yte maksimalt i enhver aktivitet. Enten du er på utkikk etter nye sokker, noen lekre 3-Stripes shorts, en klassisk baseball caps eller annet, finner du alt dette og mye mer i vårt utvalg av adidas Trefoil-produkter. I serien finner du også en rekke andre alternativer, som blant annet den klassiske adidas t-skjorten i svart eller hvit med vår ikoniske logo på brystet. T-skjorten er designet i en tidløs og normal passform, slik at den føles flatterende uansett kroppsfasong, og med en behagelig ribbestrikket rund hals for et moderne og stilrent uttrykk. De korte ermene gjør at man føler seg fleksibel og avslappet. Som et ledd i vårt arbeid med bærekraft er dette plagget konstruert i 100% enkelt-jersey. 

Med Trefoil er du alltid garantert innovasjon og sylskarpt design

Enten det er våre Trefoil skjorter, shorts, sokker eller annet vil de alltid få deg til å føle deg vel. Våre skjorter, laget i behagelig bomull, er designet for å kjennes luftig og avkjølende, noe som er deilig både når man skal slappe av i parken eller spille fotball med vennegjengen. De korte ermene er praktiske fordi de også bidrar til ventilasjon og minsker svette sammenlignet med en langermet t-skjorte. Videre bidrar den ribbestrikkede runde halsen til økt komfort og en bedre passform som hjelper deg med å slappe av og alltid se bra ut.

Trefoil er de elegante og stilrene plaggene du alltid vil returnere til

Alt fra de friske og kule sokkene med 3-Stripes-detaljer, til de moteriktige Trefoil shortsene i grått med store glidelåslommer foran og en praktisk strammesnor, er laget for å kunne brukes overalt. På jobb, i fritiden eller på reisen vil Trefoil alltid få deg til å se opplagt og stilren ut. Våre 3-Stripes shorts i grå vil ta seg godt ut med noen hvite sneakers og en mørkeblå t-skjorte. Videre anbefaler vi at man maskinvasker dette plagget på et kaldt og skånsomt program. Benytt også kun varmt strykejern, samt unngå tørketrommel for best resultat.